Hvordan var artiklen?

1549180cookie-tjekLife Is Strange 2: Episode 1 udkommer den 27. september 2018
Medier
2018/06

Life Is Strange 2: Episode 1 udkommer den 27. september 2018

Dontnod Entertainment spøgede ud en 20 sekunders trailer til Livet er mærkeligt 2, og afslører, at det første afsnit i den femdelte serie udkommer den 27. september 2018 til Xbox One, PS4 og pc.

Spillet kører på den seneste version af Unreal Engine 4, der byder på al ny fysisk baseret belysning, dynamiske lysgivere, en forbedret animationspipeline og et par andre udstyr, der gør design af spil lettere med UE4.

Teasertraileren viser faktisk ikke nogen form for gameplay overhovedet, så hvis du håber på at se nogen form for hints om karaktererne eller indstillingen, må du vente til august.

Hvorfor skal du vente til august? For det var da Dontnod sagde, at de ville afsløre information om det første afsnit af Livet er mærkeligt 2.

Du kan lige så godt begynde at tage væddemål om, hvorvidt hovedpersonen(erne) vil være LGBT, eller en minoritet, eller deaktiveret. De bliver en af ​​de tre eller en blanding af alle tre, hvis jeg skal gætte. Det hele Livet er mærkeligt serien er gennemsyret af hele mangfoldighedsinitiativet, der sælges af visse organisationer.

Også udover at meddele det Livet er mærkeligt 2 Dontnod, der udkommer i september, afslørede også, hvornår du vil være i stand til at spille Captain Spirit's Awesome Adventures.

Spillet er planlagt til at udgive den 25. juni i Nordamerika, Europa, Storbritannien og Rusland. De af jer, der bor i landet down under, vil modtage spillet en dag for sent den 26. juni.

Captain Spirit's Awesome Adventures vil være tilgængelig til pc, PS4 og Xbox One. Dontnod nævnte under de forskellige E3-interviews, at spillet vil indeholde valg og muligheder for at udforske, som vil påvirke visse resultater i Livet er mærkeligt 2. Udviklerne forklarede ikke, hvad der præcist vil ændre sig, eller hvor omfattende valgene vil være, men de vil spille en slags rolle i, hvordan tingene udvikler sig i Livet er mærkeligt 2.

Mærkeligt nok har disse Dontnod-spil været meget populære blandt en masse hipstere og teenagere, så jeg forestiller mig, at de vil blive ved med at tjene penge på disse spil, så længe skrøbelige små emoer og andre børn bliver ved med at betale dem for at spille disse spil.

Andre medier