Hvordan var artiklen?

1549230cookie-tjekLad os få Armaura væk fra Eagle Island i år, ja?
Medier
2018/06

Lad os få Armaura væk fra Eagle Island i år, ja?

Jeg har brugt så mange af de sidste 70 timer mellem kabiner i forskellige Airbusser og de morderisk kolde gulve i lufthavne, at alt, der lover et frisk pust i denne uge, sandsynligvis vil fange min opmærksomhed.

Indtast Ørneøen. Med sit falkejagt-baserede gameplay og moderne pixel-æstetik kan du sikkert huske det fra at være i dets Alpha-konceptstadier omkring 2016; på det tidspunkt, hvor du var to år yngre, havde spillet ikke ret meget indhold. og udvikleren Nick Gregory drømte om en Kickstarter.

https://www.facebook.com/nickkyg/videos/10156874376144041/

Ikke kun sagde Kickstarter forløber og lykkes i den mellemliggende tid, men med en Damp side åben for ønsker og notering, Eagle Island er klar til en meget sandsynlig udgivelse i 2018.

At gøre dette muligt vil være den unge Quill fanget i en fugleverden; Armaura, en ærlig talt massiv fugl af ørnetypen, har taget førstnævntes ugle Ichiro til fange og efterlader ham med kun én anden - Koji.

Ind i mellem at få hende tilbage, bliver Koji – Quill-duoen yderligere tilkaldt af en meget professor Oak-lignende ornitolog for at sætte en stopper for Armauras store sammensværgelse med at fange tre meget gamle totems.

Fjerene på disse totems siges at give en med elementære kræfter, hvilket viser sig at være særligt effektive til at give Koji et forspring i kamp, ​​hvilket jeg kunne forestille mig er en livredder, der ser hvordan vores helt kun kan løbe, hoppe og klatre på afsatser.

Undskyld; at være en slags falkoner er Quill også i stand til at starte angreb med Koji i 8 forskellige retninger via D-pad som sigtekontroller. Vellykket at gøre det i combo låser op for ædelstene for at opretholde de elementære kræfter, og guldfrø bruges til at bytte med husskader for et par frynsegoder.

Alt i alt er der omkring 80 forskellige frynsegoder at få, hvoraf et begrænset antal kan blandes med dit valg af elementær kraft til en gameplay-stil, der er unik for dig selv.

Du vil heller ikke se nogen af ​​de 9 miljøer i det samme layout, takket være fuld proceduregenerering, der kommer med sit eget sæt af udfordringer ifølge Gregorys indrømmelse.

Disse involverer programmering af effektiv stifindende mekanik for et niveaus fjender og sikring af, at alle niveaubosser kan kontaktes fra begge retninger; som begge ser ud til at have slået godt ud i sidste ende og med op til fire sværhedsgrader indstillinger styrer aggressionen af ​​hver.

Ydermere, efterhånden som miljøer er fyldt med masser af udfordringer, chefer og hemmeligheder, kan man vælge enten at køre dem hurtigt eller udforske for at opbygge karakterresiliens.

Spillets klassiske inspirationer er indlysende, og det betror Gregory Eagle Island er blevet udformet med tankegangen om hvad Nintendo ville gøre det, hvis det var en nutidens indie-spiludvikler.

 Beta-test af spillets komplette funktionsliste afholdes i øjeblikket blandt bagmænd, men du kan stadig deltage i spillets pre-release polering/udvikling på Discord.

Andre medier