Hvordan var artiklen?

1547000cookie-tjekKingdom Hearts 3 lanceres i Vesten den 29. januar 2019
Events
2018/06

Kingdom Hearts 3 lanceres i Vesten den 29. januar 2019

PS4- og Xbox One RPG-fans, der leder efter et spil at spille i begyndelsen af ​​2019, vil have de samarbejdende værker fra Square Enix og Disney's Kingdom Hearts 3 at se frem til lige nu. Kingdom Hearts 3 lanceres den 25. januar i Japan og Asien og den 29. januar i Nordamerika og Europa.

Den officielle Twitter konto af Kingdom Hearts 3 har tweetet ud, at det pågældende spil ikke udkommer i år (2018), men i stedet lanceres tidligt i 2019. Selvom disse oplysninger kan være dårlige nyheder for nogle, betyder det også, at spillet kan poleres op for en bedre lanceringsoplevelse .

Instruktøren, Tetsuya Nomura, bag spillet afslørede ovenstående information forud for deres E3-konference på Kingdom Hearts Orchestra – World Tour.

Ud over ovenstående kan du læse tweetet, som den officielle Kingdom Hearts 3 Twitter-konto postet lige her:

Selvfølgelig vil der komme flere officielle oplysninger ud af denne begivenhed, der handlede om den tredje installation, men lige nu bliver vi nødt til at spille det ventende spil, indtil Square Enix dukker op på E3 eller frigiver traileren vist ved World Tour-koncerten .

I mellemtiden lærer vi dog af Kynisk eller thegamerjoint at den nye trailer blev vist for deltagerne til koncerten, som indeholder et segment, hvor karaktererne Zexion, Xigbar og Lea optræder.

Desuden dukker en anden scene op, der viser Hayner, Pence og Olette, der løber fra Heartless i Twilight Town, og det er rapporteret, at der er en scene med Lea, der sidder med Kairi, med Daybreak town i det fjerne. Til sidst siges en scene, hvor Sora laver mad med Remy fra Ratatouille, også at være i traileren.

Som nævnt ovenfor, Kingdom Hearts 3 lanceres til PS4 og Xbox One den 25. januar 2019 i hele Østen og den 29. januar 2019 i Vesten. Square Enix annoncerede denne information i slutningen af ​​Kingdom Hearts Orchestra – World Tour-koncert i Los Angeles, Californien.

Andre begivenheder