Hvordan var artiklen?

1549260cookie-tjekKingdom Heart 3s Tetsuya Nomura rører ved at lave spil, arbejde med Disney og rygter
Nyheder
2018/06

Kingdom Heart 3s Tetsuya Nomura rører ved at lave spil, arbejde med Disney og rygter

Er du nysgerrig efter at vide mere om Tetsuya Nomura og hans tanker vedr Kingdom Hearts 3, Final Fantasy VII Remake, arbejde med Disney, rygter og mere? Nå, alt det og mere blev delt for ikke så længe siden under et interview med en anden publikationsside.

For det første hjemmeside khinsider.com fanget et interview fra publikationssiden multiplayer.it, og oversatte stykket, der indeholder webstedets interview med Nomura under den nylige udstilling - bedre kendt som E3 2018.

Det første spørgsmål, der blev oversat, forespurgte at vide om Kingdom Hearts 3-udvikling og holdet, nedenfor ligger Nomuras svar:

”Vi nærmer os støt slutningen af ​​udviklingscyklussen, så jeg vil ikke afvise, at det personligt er en meget travl og stressende periode. Selv med E3 i gang lige nu, modtager jeg stadig anmodninger om at gennemgå elementer af spillet. Der er aldrig et stille øjeblik; uanset hvad klokken er, vil jeg have ting fra holdet, der skal kontrolleres og godkendes, beskeder, der skal besvares, og adskillige anmodninger om feedback.

 

Nu hvor vi har annonceret udgivelsesdatoen, skal vi absolut nå den dato og ikke forsinke spillet yderligere. Alle giver alt og presser sig selv til det yderste, ikke kun på grund af udgivelsesdatoen, men for også at levere et fremragende spil. Da det er så sent i udviklingen, forsøger jeg ikke at give feedback, der ville kræve for mange ændringer, fordi jeg er overbevist om, at det ville skabe mere stress og angst i teamet. Jeg forsøger personligt at forblive så rolig som muligt.”

Et andet spørgsmål, der søger svar fra Nomura, ville gerne vide, hvordan Kingdom Hearts som serie blev til:

"Denne begivenhed fandt sted i perioden mellem udviklingen af ​​Final Fantasy VII og VIII. Det var efter udgivelsen af ​​Super Mario 64, hvor industrien gik fra 2D-sprites til polygonal grafik. Da jeg spillede Super Mario 64, var jeg meget imponeret over verden, og hvordan du er i stand til at bevæge dig frit i et åbent miljø.

 

Da jeg arbejdede på Final Fantasy, troede jeg, at vores kampsystem kunne fungere perfekt i sådan et miljø, så jeg begyndte at tænke på muligheden for at skabe et 3D-actionspil. Jeg talte med mine kolleger om ideen, men der var et problem: Mario er et berømt ikon over hele verden, og for at skabe et lige så genkendeligt spil, skulle jeg bruge karakterer på samme niveau som Disney-karakterer . Da jeg hørte, at lederne hos Disney og Square overvejede at arbejde på noget sammen, oplyste jeg straks mit navn. Jeg vidste, at jeg var nødt til at gøre det, ellers ville jeg aldrig have en chance mere. Der er ingen anden begrundelse bag det."

Interviewet fortsatte og ville vide, hvad Hironobu Sakaguchi havde at sige til Nomura om Kingdom Hearts, her er hans svar:

"Da jeg begyndte at arbejde på det første Kingdom Hearts, gav Sakaguchi mig et lille forslag. Han havde spurgt mig, hvilken slags spil jeg ville lave, og jeg fortalte ham, at jeg ville lave et simpelt eventyr, hvor hovedpersonen ville have besejret en heks. Han fortalte mig, at det ikke var en god idé, og jeg var nødt til at skabe en historie, der ville appellere til fans af Final Fantasy, så der var ingen grund til at holde tingene så enkle. Det var den eneste advarsel, han nogensinde gav mig, og han gav mig aldrig nogen feedback, efter at spillet blev udgivet. Inden han tog afsted, sagde han simpelthen til mig: "Jeg behøver ikke spille dit spil, fordi jeg ved, at det vil blive gjort godt, og det bliver sjovt. Du behøver ingen forslag fra mig."

 

Sakaguchi betragtes som faderen til Final Fantasy, som den der skabte serien. På vores kontor har få mennesker mødt ham, og mange, der arbejder på Final Fantasy, har aldrig arbejdet sammen med ham. Min generation er nok den sidste, der har arbejdet direkte med Sakaguchi. Måske var jeg ikke for sød på det tidspunkt, og jeg forestiller mig, at han måske har set mig som en, der er svær at arbejde med. Han har haft mange elever, og blandt alle var jeg "den mærkelige", men jeg tror også, jeg var den eneste, der arvede og fortsætter med at føre hans ånd med at lave spil. Men i disse dage er vi ikke længere i kontakt, og det vil være et par år siden, vi sidst hørte fra hinanden.”

Det næste spørgsmål drejer sig om, at Kingdom Hearts tilføjer Toy Story til blandingen, og om dette skyldtes virksomhedens forhold til Disney og Pixar på det tidspunkt. Nomura svar ligger nedenfor:

"Jeg har altid ønsket mig Toy Story i Kingdom Hearts, og selv da vi lavede det første spil, håbede jeg at inkludere en verden baseret på en Pixar-film. Så jeg bad vores personale om at forberede noget i tilfælde af, at det lykkedes os at få godkendelse fra Disney. Desværre fik vi ikke muligheden, og disse ideer kom aldrig i produktion.

 

Da de blev fundet i koden, tror folk, at Toy Story oprindeligt var inkluderet, men blev skåret under udviklingen, men det er faktisk ikke tilfældet. Vi har lige forberedt disse aktiver, så vi kunne præsentere dem for Disney og se, om det var muligt at skabe noget med dem. Vi fik dog med det samme at vide, at vi ikke kunne bruge disse ejendomme, uden at have fået nogle specifikke årsager.”

Det næstsidste spørgsmål under interviewet berørte udgivelsesdatoer og lækager/rygter om Kingdom Hearts 3 og Final Fantasy VII remake. Nomura videresendte:

"Det er altid svært at beslutte, hvornår du skal annoncere dit spil til offentligheden. Jeg forstår, hvorfor nogle virksomheder venter så længe som muligt, og jeg tror bestemt, det er en god ting for dem. Men i vores tilfælde modtager vi pres fra fansene, selv når vi ikke melder noget ud. De spørger os altid "arbejder du på det her?" eller "hvorfor laver du ikke en efterfølger til det?". Selv efter meddelelsen ændrer situationen sig ikke, for så vil de gå videre til at spørge os "hvornår vil det frigives?" eller "hvornår vil du vise en ny trailer?".

 

Folk venter på ny information, uanset om spillet er blevet annonceret eller ej. Det er dejligt, når vi formår at holde det hemmeligt så længe som muligt, men i disse dage bliver en masse vigtige projekter ofre for rygter og lækager. Helt ærligt foretrækker jeg, at vi officielt afslører vores spil i stedet for at se en læk eller et rygte cirkulere online. Især når en del af udviklingen er outsourcet til andre virksomheder, er der altid risiko for, at folk uden for det interne team spreder information og billeder online. Endnu værre er det, når der under udviklingen spirer et falsk rygte, som folk begynder at tro på, og det bliver nødvendigt at beslutte, om man skal svare og afvise.

 

Det samme skete med genindspilningen af ​​Final Fantasy 7. Jeg er godt klar over, at vi annoncerede det for tidligt, men selv i branchen begyndte der at spredes rygter om, at vi arbejdede på spillet, så vi besluttede bare ikke at at holde det mere hemmeligt og officielt afsløre det."

Til sidst blev Nomura spurgt, om E3 2018-traileren afslørede for meget, han forsikrede, at der stadig venter mange overraskelser på fans. Derudover hævder han, at E3-traileren kun viste en lille del af tingene, og at der er meget mere, der ikke er blevet vist.

Kingdom Hearts 3 lanceres til PS4 og Xbox One den 25. januar 2019 i hele Østen og den 29. januar 2019 i Vesten.

Andre nyheder