Hvordan var artiklen?

1546900cookie-tjekJedi : Fallen Order kommer til hjemmekonsoller, PC-ferie 2019
Nyheder
2018/06

Jedi : Fallen Order kommer til hjemmekonsoller, PC-ferie 2019

Respawn Entertainments medstifter, Vince Zampella, blev interviewet under EA Play-begivenheden i weekenden, og han afslørede for korrespondent Morgan Webb, at det næste spil, som holdet arbejder på, hedder Jedi: Fallen Order.

Spillet kommer til at handle om Jediernes fald, og spillerne vil påtage sig rollen som en af ​​de sidste Jedi i galaksen og forsøge at undgå at blive jagtet og dræbt af de kejserlige styrker. GamersPrey postede klippet fra EA Play-begivenheden.

Jedi: Fallen Order vil finde sted mellem Star Wars: Revenge of the Sith og Star Wars: Et nyt håb. Spillere vil påtage sig rollen som en Jedi og vil være i stand til at bruge kraften og et lyssværd til at kæmpe tilbage mod de kejserlige styrker.

Detaljer om det faktiske gameplay blev ikke afsløret, men det lyder som om det vil ligne det gamle Jedi Knight spil i forhold til det faktiske gameplay, da det er sandsynligt, at det vil være en tredjepersons hack-and-slash-titel snarere end et førstepersonsspil som Star Wars: Battlefront.

Respawn har helt sikkert koteletterne til at skabe en avanceret action-orienteret gameplayoplevelse, der er gennemsyret af filmiske kulisser og højoktanmøder.

Selvfølgelig er spillet ikke udkommet i lang tid fra nu, og det vil ikke blive udgivet før næste år i feriesæsonen.

Vi har ingen optagelser af spillet, ingen idé om, hvem den Jedi er, som spillerne vil tage kontrol over, eller hvem spillets hovedantagonist.

Star Wars: The Force Unleashed havde et lignende plot i begyndelsen, hvor Darth Vader gik rundt og tog den resterende Jedi ud på tværs af galaksen. Denne gang ser det ud som om, at Respawns spil udelukkende vil være baseret på det plotpunkt, hvor hele fortællingen vil være baseret på at undslippe og overleve gennem Order 66.

Vi får sandsynligvis flere detaljer på et senere tidspunkt for det kommende actionspil fra Respawn Entertainment.

Andre nyheder