Hvordan var artiklen?

1546480cookie-tjekJJ Abrams annoncerer dårlige robotspil
Industri Nyheder
2018/06

JJ Abrams annoncerer dårlige robotspil

Star Wars: The Force Awakens' instruktør, JJ Abrams, vil forgrene sig til spilsfæren med Bad Robot Games. Oplysningerne om dette træk blev offentliggjort den 7. juni 2018.

Det er rigtigt, Abrams' Bad Robot-produktion vil have en spilafdeling. Den nye afdeling vil være knyttet til et strategisk forhold til den kinesiske gigant Tencent Games. Derudover rapporteres Warner Bros. også at have en mindre investering i det nye projekt.

JJ Abrams Bad Robot Games billede

Ovennævnte kommer direkte fra publikationssiden hollywoodreporter.com, som fastslår, at Bad Robot Games vil slå sig sammen med andre (mindre og større) udviklere for at skabe "storskala" spil til pc, konsoller og mobile enheder.

Ud over ovenstående rapporteres Bad Robot Games at bruge "in-house" billedkunstnere, forfattere og andre vitale positioner til at skabe nye projekter.

Hvis du ikke ved det, har Bad Robot (ikke Bad Robot Games) tidligere prøvet videospilverdenen, men den nye afdeling vil fokusere mere på det nævnte medie. Desuden vil det blive ledet af Dave Baronoff, med Tim Keenan som kreativ direktør.

Endelig er der endnu ikke annonceret nogen projekter, men Abrams havde dette at sige:

"Jeg er en massiv spilfan og bliver mere og mere misundelig på de fantastiske værktøjer, udviklere får til at arbejde med, og de verdener, de kommer til at spille i. Nu fordobler vi vores engagement i rummet med en unik tilgang til fælles udvikling til spilfremstilling, der giver os mulighed for at fokusere på det, vi er bedst til, og forhåbentlig være en meningsfuld multiplikator for vores udviklerpartnere. Daves kreativitet, dybe passion og dygtige lederskab vil være utrolig værdifuld, når vi udnytter vores partner Tencents ekspertise, erfaring og rækkevidde til at bringe vores spil til publikum over hele verden."

De sande spørgsmål bag alt dette er, vil dette firma holde lige så længe som Boss Key Productions? Vil der være ekstrem linseudstråling i hvert spil? Og vigtigst af alt, vil denne virksomhed hoppe på trætte trends, eller vil de innovere branchen som helhed?

Andre nyheder i branchen