Hvordan var artiklen?

1548420cookie-tjekIron Harvest Update fokuserer på AI -undgåelse og MAP -editorværktøjer
Nyheder
2018/06

Iron Harvest Update fokuserer på AI -undgåelse og MAP -editorværktøjer

King Art Games opdateret Iron Harvest's officielle hjemmeside for at afspejle den anden DevBlog-opdatering, der beskriver, hvordan AI-undgåelsessystemet kommer sammen, om der nogensinde vil ske mod/kort-redigeringsværktøjer og mere. Iron Harvest er i øjeblikket indstillet til at udgive engang i 2019 til pc, PS4 og Xbox One.

Den anden DevBlog indeholder en hel del information om, hvad der sker med Iron Harvest, og hvad både gamere og fans kan forvente af det kommende taktiske mech-strategispil. Men hvis du ønsker at læse hele opdateringsindlægget på kingart-games.com du kan, eller du kan læse den forkortede version nedenfor.

Da du valgte den forkortede version frem for den fulde version, betyder det, at der ikke er nogen tid at spilde. For det første er Thomas J. (teknisk direktør) opgave at oprette og integrere enhedsundgåelse. På et tidspunkt blev Thomas og teamet ved med at opleve, at mekanikere og squads klippede igennem hinanden. Efter nogle tests og tweaks er her et kort (pre-alpha) klip af, hvad AI-undgåelsessystem ser sådan ud lige nu:

Dernæst kommer ødelæggelige miljøer. Som det ser ud nu, er det usandsynligt, at du vil se en fuldstændig fladtrykt slagmark uden tilbageværende dækning. Der vil altid være dele af bygninger og andre konstruktioner, der stadig står, som, selv når de er i stykker, stadig vil kunne bruges som afdækning.

Også uforgængelige skyttegrave vil være en ting, ledsaget af ingeniørers værker - som kan konstruere hegn, barrierer og så videre - mens mekanikere selv kan give dækning til dine infanterienheder.

Videre til modding og kortværktøjer. Ifølge udviklerne siges mod- og kortredigeringsværktøjer desværre at være svære at udvikle med Unity-motoren. På trods af at der er vanskeligheder i netop denne afdeling, fremhæver udviklerne, at disse værktøjer ikke bør udelukkes som en post-lanceringsfunktion.

Og endelig lærer vi, hvad der foregår lige nu med teamstørrelsen, hvordan spillet forløber, og hvad vi kan forvente af DevBlog #3:

“Holdet vokser, og spillet bliver større og bedre for hver dag. Vi vil fortsætte med at gøre Iron Harvest til den bedste RTS, du har spillet i lang tid.

 

Til vores næste måneds DevBlog #3 planlægger vi følgende emner: Gameplay Spotlight "Mechs & Destruction" (i virkeligheden denne gang), Team Spotlight: "3D Character/Unit Artists".

 

Det er en indpakning for DevBlog #2! Vi håber du nød det. Fortæl os venligst, hvad du synes, og fortæl os, hvordan vi kan forbedre det!"

Du kan læse mere om Iron Harvest Ved overskrift på over til kingart-games.com or kickstarter.com. Som nævnt ovenfor vil RTS-spillet debutere engang i 2019 på tværs af pc, PS4 og Xbox One.

Andre nyheder