Hvordan var artiklen?

1549410cookie-tjekInsurgency: Sandstorm Multiplayer Co-op Gameplay afsløret
Medier
2018/06

Insurgency: Sandstorm Multiplayer Co-op Gameplay afsløret

Selvom E3 2018 sluttede tilbage den 14. juni, dukker spil fra begivenheden stadig op, som inkluderer gameplay-videoer. Et af disse spil er tilfældigvis Focus Home Interactive og New World Interactives Inurgency: Sandstorm, hvor multiplayer co-op-optagelser er dukket op.

Tak til YouTuber BigfryTV, får vi at se alfa-gameplay-optagelser af Oprør: Sandstorm. Videoen læner sig bestemt op ad alfa-siden af ​​tingene, især hvis vi tager den kørebare lastbil i betragtning. Anyway, ord fra den nævnte YouTuber og hans video står nedenfor:

"Jeg skal spille Insurgency: Sandstorm på E3! Dette gameplay er fra Co-op-tilstanden, hvor 8 spillere skal tage point og avancere gennem hele kortet!"

Hvis du ikke ved det, vil der være omkring 40 våben i spillet. Nogle af våbnene vil være velkendte, mens andre er nye i serien. Derudover kan du bruge over 40 vedhæftede filer, og flere våben og vedhæftede filer vil blive tilføjet efter lanceringen.

Endvidere Opstand: Sandstorm vil ikke indeholde loot-boxe eller varehandel. Det er uklart, om udviklerne vil tilføje mikrotransaktioner efter lanceringen Battlefield 1 or Ghost Recon: wildlands, men hvad der er sikkert er, at tiden vil vise.

Hvad angår pc-versionen af ​​spillet, er det sat til en septemberudgivelse i år og vil komme med følgende spiltilstande: Push, Firefight og Capture the Base for Versus, samt Checkpoint for co-op. Operation (en eksperimentel tilstand) og Outpost (en ældre tilstand af Insurgency) er under inspektion og frigives som indhold efter lanceringen.

Udviklerne planlægger forsendelse Opstand: Sandstorm til pc via Steam for $29.99. Men hvis du forudbestiller spillet, får du 10 % rabat, og hvis du allerede ejer Insurgency, vil der være yderligere 10 % rabat på "loyalitetsrabat", hvilket svarer til en rabat på 20 %.

Og endelig lærer vi, at PS4- og Xbox One-versionen lanceres i løbet af første halvdel af 2019.

Andre medier