Hvordan var artiklen?

1549550cookie-tjekJeg kan lide dig, MindSeize, men du er nødt til at fortælle mig mere
Medier
2018/06

Jeg kan lide dig, MindSeize, men du er nødt til at fortælle mig mere

Som en beskeden Facebook-prowler kommenterede, en anden Metroidvania?

For dem, der ikke er bekendt med udtrykket, er undergenren kendetegnet ved handling på platforme og vidt forbundne verdener, hvor fremskridt er betinget af spillerudforskning og dermed erhvervede genstande.

http://kck.st/2K3AFBf

Og hvis man skulle være helt fair, MindSeize pitcherer virkelig ikke noget i vejen for spektakulært lige nu. Sikker på, plot-omridset er typisk for en 80'er sci-fi-film, der passer til folk som Stallone eller Schwarzenegger, og karakteren/konceptkunsten er fantastisk.

Men for et spil, der er knap en uge gammelt på Kickstarter, vil jeg gerne have, at det gør mere end at tale om smuk pixelkunst, håndlavede animationer, uudforskede planeter, der skal udforskes, og det sædvanlige udvalg af våben, bosser, powerups.

Det var her, jeg besluttede at springe ind i demoen, den overordnede historie er, at når en futuristisk privatdetektiv ved navn MC lægger sig lidt mere ind i en kriminel organisation end nødvendigt, får manden sin datter kidnappet og lemmer lammet til fordel for gangsters interesser.

zVCk9Me

Hvad angår deres motiver, grænser de tilfældigvis til at stjæle uskyldige sind, hvilket efterlader deres ofre i koma og verdensherredømme. Under alle omstændigheder beslutter MC sig for at slå sig sammen med sit gamle mandskab, forbinde hans sind med en robotkrop og gennemsøge universet på jagt efter sin pige.

e6a0d37ffbbe90f6dde293c3bc1a834d original

Action, effekter og musik er hvor MindSeize's en times demo skiller sig mest ud. Betjeningselementerne er enkle, favoriserer en controller og giver MC mulighed for at hoppe/styre, affyre kanoner, nærkampe og klatre på afsatser i en smart kybernetisk dragt.

Animationerne er virkelig godt udførte, og det samme er karakterdesignerne. Der er en vis mængde af cool at se vores PI hoppe og klamre sig til afsatser med lethed og hugge på overjordiske ting med overordentlig klare blikke af sit sværd mod en rugende, passende pulserende soundtrack.

Kamp/navigation kan tage tid at vænne sig til med de temmelig uforsonlige afgrunde, du starter ud på og brutale fjendens AI, især når MindSeize vender normal spillogik tilbage ved at give nærkampsdominans over skud.

Fangsten er, at selvom nærkampsangreb kræver en opladningsperiode, er det meningen, at skud skal svække dit bytte, indtil de er tæt nok på til det sidste slag. Der var en checkpoint/spawn-portal i starten af ​​niveauet, som gav mig maksimalt tre genforsøg, mens hele spillet vil indeholde et skibshub, hvorfra du kan interagere med dit mandskab, lave udstyr og vælge din kurs.

Kamina Dimension hævder også at have prototypen af ​​en MindSeize mobil akkompagnement på vej, som potentielt vil give spillere mulighed for at sende besætningsenheder ud for at fange ressourcer på tværs af universet, mens du tager dig af mere presserende sager.

B2p9Kma

Så potentialet er helt sikkert her, ja, selvom jeg ikke er helt sikker på, om det alene ville være tilstrækkeligt til at nå målet på $25,000. Bemærk, at den fulde produktion først begyndte i januar, og som sådan indrømmer holdet, at det kunne bruge al den hjælp, det kan få i historieafdelingen indtil videre.

Jeg er glad for, at den hævder at have de nødvendige midler til at fortsætte udviklingen uanset. Prøv det selv.

Andre medier