Hvordan var artiklen?

1547700cookie-tjekJagt: Showdown vil tilføje armbrøster, klæbrige sprængstoffer og en sump-djævel
Medier
2018/06

Jagt: Showdown vil tilføje armbrøster, klæbrige sprængstoffer og en sump-djævel

Crytek annoncerede, at der er nye våben og et nyt monster på vej til deres meget unikke PvEvP-spil, Hunt: Showdown. Den kommende opdatering vil tilføje fire nye våben til blandingen og en ny fjende. Den vintage armbrøst vil få sin debut sammen med kasteknive, en håndarmbrøst og klæbrige sprængstoffer.

Vintage armbrøsten er et stort våben designet til stealth-drab. Du kan bruge den til lydløst at udkæmpe fjender på mellemområdet, mens kasteknivene er et letvægtsalternativ til tætte kampe designet til at slå dine modstandere ud uden at lave en støj.

Håndarmbrøsten er en bærbar version af vintage armbrøsten, og den passer ind i kategorien sidearmspistoler. Jeg forestiller mig, at den ikke gør så meget skade som den større armbrøst?

Derudover er der stavsprængbomben, som er en bombe med modhager, der klæber til vægge og andre overflader, når den kastes. Du kan se, hvordan våbnene er i aktion med E3 2018-traileren nedenfor.

Som du kan se, er højdepunktet ved armbrøstene, at de er lydløse, men de tager et stykke tid at genindlæse, hvilket alvorligt kan forstyrre din kamptaktik afhængigt af, hvad der sker.

Vi ser også, at pile sætter sig fast i miljøet, de forsvinder ikke. Dette giver spillerne mulighed for at hente boltene, hvis de går glip af.

Til sidst ser vi et kort glimt af det nye monster, som kaldes en Vanddjævel. Vi ved ikke præcis, hvad det er, men det krydser kun gennem sumpe og bugter, og det ser ud til at have nogle farlige fangarme til sin rådighed.

Selve spillet er faktisk ret sejt, for så vidt du slår dig sammen med en anden spiller og forsøger at jage et stort monster, før en gruppe andre spillere afslutter jobbet. Du behøver ikke at engagere dig i PvP, men du kan. Atmosfæren og rammerne er også ret unikke, for så vidt den kombinerer co-op leg med horror-overlevelseselementer.

Du kan læse mere om Hunt: Showdown, som i øjeblikket er i Early Access lige nu, ved at besøge Steam butik side.

Andre medier