Hvordan var artiklen?

1549420cookie-tjekHidetaka Miyazaki taler om Activisions rolle i Sekiro: Shadows Die Twice
Nyheder
2018/06

Hidetaka Miyazaki taler om Activisions rolle i Sekiro: Shadows Die Twice

Ifølge et Famitsu-interview - der fløj under radaren siden E3 2018 var i fuld kraft - lærer vi fra Hidetaka Miyazaki, hvordan FromSoftware og Activision samarbejder om at lave Sekiro: Shadows Die Twice, og hvad førstnævnte har lært af sidstnævnte.

Tilbage den 13. juni, da E3 2018 var i fuld gang, slog Famitsu et interview op med Sekiro s direktør, Miyazaki, hvor interviewet tilfældigvis blev oversat af ElDynamite af bagoum.com. Du kan se højdepunkterne fra interviewet lige her.

Et af de mange spørgsmål ville gerne vide, hvorfor Miyazaki og From valgte at arbejde med Activision om Sekiro:

"Eksklusive faktisk spiludvikling og salg i Japan og Asien, har vi overladt salget i resten af ​​verden til Activision. En af de vigtigste grunde til at vælge Activision som udgiver var, at de kunne give os råd om hele spiludviklingens længde.”

Et andet spørgsmål fra Famitsu spurgte til, hvorfor From arbejder på dette niveau af samarbejde med Activision. Svaret på spørgsmålet er nedenfor:

"Lad mig sige det klart: alle beslutninger om spiludvikling træffes af os. Activision respekterer det spil, vi laver, og som vi ønsker at lave, og tilbyder legeindtryk samt råd om, hvad vi kan gøre for at forbedre spillet. Som altid beder vi om, at alle beslutninger efter titelskærmen overlades til os, og vi har haft succes med at samarbejde under denne ramme."

Publikationen gav senere udtryk for, at de ikke forventede, at Activision ville være involveret i de "kreative aspekter" af spillet, hvilket Miyazaki svarede:

""Kreative aspekter" er ret vagt, men det, Activision primært fokuserer på, er nem leg, komfort og passende onboarding [tutorial-ish]. Det er pinligt at sige, men vi er ikke specielt stærke på de områder, så det hjælper meget.”

Til sidst lærer vi det Sekiro er et action-eventyrspil uden statistik eller klasser, at der er forskellige våben og evner at mestre, og at spillet kan være meget svært, hvis du skynder dig igennem det, men hvis du tager dig tid og lærer fjenderne/verdenen, kan spillet være givende.

Sekiro: Shadows Dice Twice vil koste 59.99 $ og forventes at udkomme i begyndelsen af ​​2019 til pc, PS4 og Xbox One.

Andre nyheder