Hvordan var artiklen?

1548350cookie-tjekHer er, hvordan en udløbet militærbots tre af juni ser ud
Nyheder
2018/06

Her er, hvordan en udløbet militærbots tre af juni ser ud

Ikke sikker på, om det var med vilje eller ej, men når en beskeden bot starter op, sidder terminalen for enden af ​​en nedslidt teknologi. korridor, bliver det næste halvandet minut optaget af en temmelig militær android, der tager spawn.

I mellemtiden panorerer kameraet over især anlægget; skud af egetræer, egern og elge bliver indskudt med de ødelagte former for lignende androider. Selve anlægget ser forladt ud for naturen før…Metal gear?!

Du undrer dig sikkert over, hvorfor jeg har valgt at begynde min mandag med at opsummere Tre af juni's skinnende teaser. Sandheden skal fortælles, udvikler Mike Garn ønsker at holde alt fortælling og gameplay hemmeligt for nu, og vælger at afsløre disse i form af efterfølgende udviklingsopdateringer.

'Jeg vil hellere vise folk, hvad jeg laver, end at fortælle dem; det er mere engagerende på den måde', siger han og inviterer samtidig til spekulationer. Så vidt jeg kan, er der et vist aspekt af spilleregenerering involverer, så måske roguelike?

Derudover er de ødelagte droider tilsyneladende 'helte' af en slags, mens det bestemt er et spawn-rum, ifølge Garns to-do noter. Der er også en Pikachu-lignende sidemand involveret, som du vil se støttet op på skuldrene af vores nygenererede robot.

TOJ-skærmbillede06

Ifølge det officielle pressesæt, der kan ændres, er sidemanden en cyberlegetøjsbjørn, hvis lille pige skal finde. Du, udløbet militærrobot, er blevet omprogrammeret til at finde den. Hvis det lyder lidt som The Terminator du har ret.

Tre af juni's semi-åbne 2D-verden hævder også at være inspireret af folk som Contra, Doom, Super Metroid, Alien og Kortslutning, med Garn, der arbejder på egen hånd med alle aspekter af kunst, musik og programmering.

Er han i stand? Jo da, manden kommer med en baggrund i Concept Artistry for et firma kaldet Treyarch, har satset på lyddesign omkring 2000 og har taget programmering over nytår.

I dette præcise øjeblik er han optaget af at udforme spillets kernemekanik; med fjendens AI i gang, har han til hensigt at bevæge sig hen imod at bygge det første område af spillet, som også vil give ham perspektiv på hans semi-åbne verdensplaner.

Disse vil sandsynligvis blive vist frem ved lokale konventioner, og forudsat at der er tilstrækkelig interesse, er en crowdfunding-kampagne sandsynligvis for en udgivelse i 2020. Lad ham vide hvis du er interesseret

Andre nyheder