Hvordan var artiklen?

1547680cookie-tjekHelvedes, retro-inspireret FPS lykkes knap nok på Kickstarter
Medier
2018/06

Helvedes, retro-inspireret FPS lykkes knap nok på Kickstarter

De argentinske udviklere Saibot Studios annoncerede, at det lykkedes dem at sikre sig finansiering til deres first-person shooter-spil, Hellbound. Det retro-inspirerede skydespil afsluttede sit crowdfunding-indsats med $41,528, med et samlet mål på $40,000.

Holdet kom bare lige forbi, for der gik kun fem dage, før Kickstarteren gennemførte det de var på 66% færdige. Det lykkedes dem at øge eksponeringen og bringe de resterende midler ind for at runde crowdfunding-indsatsen.

Tæt på slutningen af ​​Kickstarter introducerede holdet også en ny Survival Mode til gratis-til-spil-versionen af Hellbound i øjeblikket på Steam butik, hvor spillet er tilgængeligt i Early Access.

Ifølge udviklerne planlægger de nu at komme helt ned til knæet i udvikling og konkretisering Hellbound for at tilføje flere niveauer, forbedre gameplay-balancen, finjustere våbnene, udvide genstandene og tilføje i en enkeltspiller-tilstand.

Hvorvidt spillet vil leve op til forventningerne til de 546 personer, der støttede spillet, er stadig uvist, men Hellbound er temaet efter at have været et virkelig hardcore, hurtigt tempo, blodigt førstepersonsskydespil.

Spillet kom oprindeligt på banen og lovede at bringe den gib-baserede kamp tilbage, som vi var vant til i de gamle FPS-spil fra 1990'erne.

Spillerne påtager sig rollen som en kamphærdet kriger, der kæmper sig gennem alle de horder af håndlangere, som Helvede kan kaste efter ham.

Gameplayet har som tema at være tempofyldt og halsbrækkende hastighed, med meget fokus på spillere, der stoler på taktisk manøvrering gennem stadierne og gør brug af våbnene på måder, der ikke er ulig udflugten i 2016. DOOM.

Den virkelige test vil være, hvor godt niveauerne er designet, i betragtning af at spillere indtil videre virkelig sætter pris på den kampmekanik, der er tilgængelig i øjeblikket, og de graver også virkelig ud.

Der går et stykke tid før Hellbound udgivelser i sin helhed indtil omkring foråret 2019.

Andre medier