Hvordan var artiklen?

1549830cookie-tjekHalo tv-serie under udvikling ved showtime med Rupert Wyatt sat til at instruere
Underholdning
2018/06

Halo tv-serie under udvikling ved showtime med Rupert Wyatt sat til at instruere

343 Industries chef for transmedieudvikling, Kiki Wolfkill (og er det et rigtigt navn? Fordi det er noget af et dårligt navn, hvis det er rigtigt) annoncerede på Halo Waypoint-webstedet, at Showtime arbejder sammen med Steven Spielberg og Amblin Television om at udvikle glorie tv-serien.

Det kommende projekt vil blive lavet til premium kabel, og det vil have Kyle Killen fra Lone Star som showrunner vil Rupert Wyatt instruere flere afsnit og arbejde som executive producer på showet, når det træder i produktion i begyndelsen af ​​2019.

Wyatt er bedst kendt for sit arbejde med Rise of the Planet of the Apes (hvilket var en okay film)og The Gambler. Han har åbenbart ikke gjort nok til virkelig at angive, om han ville være et passende valg til at instruere glorie, især sammenlignet med Neil Blomkamp, ​​der så ud til at have en fremragende vision for den grove, sci-fi-vold, der er fanget i Bungies originale titel.

glorie Showtime-serien vil vare en time lang og vil være baseret på begivenhederne i den første Halo: Combat Evolved, som udkom helt tilbage i 2001.

Ifølge pressemeddelelsen på Xbox Newswire, Showtimes administrerende direktør, David Nevins, mener, at der ikke er nok sci-fi-shows på tv, og at det er derfor, det nu var tid til at trykke på aftrækkeren for at prøve at bringe en anelse om fremtrædende tilbage til glorie mærke…

»I tv-historien har der simpelthen aldrig været nok stor science fiction. Kyle Killens manuskripter er spændende, ekspansive og provokerende, Rupert Wyatt er en vidunderlig, verdensopbyggende instruktør, og deres vision om Halo vil begejstre fans af spillet, mens de også trækker de uindviede ind i en verden af ​​komplekse karakterer, der befolker dette unikke univers."

Showet vil køre i 10 afsnit pr. sæson.

Der er endnu ikke talt om, hvem der er blevet castet, eller om det vil følge nogen af ​​historierne fra romanerne eller videospillene, men vi bliver nødt til at vente med at finde ud af, hvornår showet endelig træder i produktion i 2019.

Jeg ville ikke blive overrasket, hvis den spillede en eller anden snerpet kvindelig soldat med den udmattede "kickass personlighed"-trope og den velsproglige "behøver ingen mand"-attitude. Forhåbentlig er jeg bevist forkert, men givet det spilindustriens nuværende tilstand og den genbrugte og trætte brug af de mest irriterende troper i stort set alle kommende mainstream actionfilm og spil, vil jeg ikke holde vejret.

Anden underholdning