Hvordan var artiklen?

1549800cookie-tjekGlixel At Rolling Stone vinder ned, mens Variety's afsløringsproblemer rejser sig
Industri Nyheder
2018/06

Glixel At Rolling Stone vinder ned, mens Variety's afsløringsproblemer rejser sig

Hvis du har bemærket en markant mangel på indhold, der kommer ud af Rolling Stones spileksperiment kaldet Glixel, er det fordi siden afvikler support, da nogle af de vigtigste indholdsproducenter er blevet flyttet over til Variety for at dække spillets beat. Det sidste offentliggjorte indlæg på Glixel blev offentliggjort igen April 6th, 2018, med titlen "Here's What's Coming To Summer Games Done Quick". Siden da er siden ikke blevet opdateret.

Jeg kontaktede Brian Crecente, den tidligere redaktør på Glixel, som bekræftede, at vertikalen kun vil blive opdateret for "store" nyheder i løbet af året, men Rolling Stone vil ikke længere understøtte daglig dækning, fordi der ikke længere er en internet side.

Glixel-udløberen af ​​Rolling Stone-lodret blev oprindeligt introduceret tilbage i Oktober i 2016.

Rolling Stones Gus Wenner var spydspidsen for projektet, men forfatterveteranen John Davison blev sat i spidsen som site manager. Brian Crecente, tidligere fra Polygon og Kotaku, sluttede sig også til personalet.

Tingene gik ikke helt, som Wenner forventede, og det Juli af 2017, Rolling Stone var ved at lukke San Francisco-kontoret for Glixel.

Spol endnu et år frem, og Glixel opererer nu i stort set kun navn.

Brian Crecente besluttede at tiltræde en stilling hos Variety som redaktør for spilafdelingen, der dækkede de daglige beats. Men nogle af de dårlige vaner, som Crecente udøvede på Polygon har dækket over til hans koncert på Variety.

Det viser sig, at Crecente er i Advisory Board for Games For Change, som bemærket i hans svar til en Twitter-bruger, der spurgte om at tilføje en afsløring til hans artikler om hans tilknytning til virksomheden.

Crecente blev endnu en gang spurgt om at tilføje oplysninger til artiklerne, men valgte ikke at svare.

Kotaku i aktion har en liste over artikler, som Crecente havde publiceret på Variety, der indeholder referencer til organisationen Games For Change.

Games For Change-organisationen er fremhævet i en artikel, der er offentliggjort på Juni 29th, 2018 på Variety, men der er ingen afsløring af, at Crecente er i advisory boardet.

Endnu en artikel, offentliggjort den Juni 28th, 2018, citerer også Games For Change, men der er ingen afsløring af, at Crecente er i advisory boardet.

I et mindre voldsomt tilfælde nævnes Games For Change i forbifarten i et separat, men kort stykke udgivet den Juni 28th, 2018 også.

Disse spørgsmål om afsløring har været vedvarende og fremherskende som et nøglespørgsmål inden for forbrugeroprøret kendt som #GamerGate, hvor tingene tilbage i 2014 startede i høj kurs på grund af manglende afsløring fra Kotaku om en af ​​dets medarbejdere, der dater en, der var genstand for deres arbejde. Ting blev så slemt, at spillere finansierede et websted kaldet DeepFreeze.it, som skildrer noget af den journalistiske upassende udstilling af spiljournalister.

Indtil videre er artiklerne om Variety endnu ikke blevet opdateret med nogen afsløringer ved skrivningen af ​​denne artikel, og Crecente har endnu ikke anerkendt anmodningerne om offentliggørelse.

(Tak for nyhedstip Lyle)

Andre nyheder i branchen