Hvordan var artiklen?

1548740cookie-tjekFrostpunk Survival Mode Update 1.1.0 er nu tilgængelig gratis
Medier
2018/06

Frostpunk Survival Mode Update 1.1.0 er nu tilgængelig gratis

Hvis du allerede ejer en kopi af Frost Punk til pc og har knoklet med tommelfingrene og ventet på, at en frisk ny opdatering falder, er du sikkert spændt på at høre, at 1.1.0-opdateringen er ankommet, og den bringer den længe ventede Survival Mode med sig. Det bedste ved det er, at det er en gratis opdatering for alle, der allerede ejer spillet, og som giver dig endnu mere genspilbarhed lige ud af den digitale boks uden at skulle betale en arm og et ben for den nye sværhedsgrad.

Så hvad bringer Survival Mode til bordet? Nå, ifølge 11 Bit Studios tilbyder det en helt ny udfordring i form af ikke at være i stand til at sætte spillet på pause under aktivt spil i spillet, andet end når du åbner indstillingsmenuen. Du kan heller ikke gemme dit spil, medmindre du afslutter. Så det betyder, at alle dine beslutninger, hvert trin på vejen, er endelige.

Som påpeget i 1.1.0-udvikleropdateringsvideoen, har de også inkluderet alle nye præstationer specifikt til Survivor Mode og en helt ny Ansel SDK-integration til panoramiske 360 ​​graders skærmoptagelser.

For ikke-Survivor-tilstande vil du være i stand til hurtigt at gemme og hurtigt indlæse dine spil ved hjælp af henholdsvis F5 og F9. Og de har valgt at foretage nogle ændringer i den overordnede gameplay-balance og spilbarhed.

Over på officiel hjemmeside forum Frost Punk, ændringsloggen skitserer, hvordan du nu nemmere kan forbinde konstruerede gader, ligesom dine startressourcer bliver rebalanceret til Flygtninge og Ark-scenarier.

Nogle af de valgbare ressourcer har fået ændret deres ekstraktionshastigheder, såvel som præcisionen af ​​indsamlede Steam Cores.

Nye bindingsmuligheder er blevet implementeret for tastaturgenvejene til "Hurtig hastighed" og "Meget hurtig hastighed", og nødskiftsporere er også blevet tilføjet til valgbare ressourcer.

Alle balancerings- og mekaniske opdateringer er tilgængelige sammen med en masse rettelser til visse andre gameplay-elementer.

I fejringen af ​​den nye Survivor Mode-opdatering kan du tage fat Frost Punk lige nu til 25 % rabat på den normale pris på 29.99 USD. Ifølge Matt Smails anmeldelse, spillet er værd at samle op.

Du kan hente en kopi fra Steam butik, GOG.com butik eller Ydmyg butik.

Andre medier