Hvordan var artiklen?

1548330cookie-tjekFraktureret MMO Kickstarter -kampagne er i gang den 25. juni 2018
Medier
2018/06

Fraktureret MMO Kickstarter -kampagne er i gang den 25. juni 2018

Dynamiight Studios annoncerede, at Kickstarter-kampagnen for deres isometriske MMO, Fractured, starter den 25. juni 2018 næste mandag. Kickstarter-kampagnen vil forsøge at give udviklerne mulighed for at akkumulere nok midler til at afslutte udviklingen til Diablo-stil action-MMORPG.

Nu skal dette ikke forveksles med Unbroken Studios' Fractured Lands, som er et spil, der krydser first-person survival shooting med Mad Max-inspireret køretøjskamp.

Dynamiight Studios' Fractured er et spil, hvor spillere skaber deres egen karakter, forsøger at jage efter våben og opbygge deres magiske evner. For at give spillerne en forsmag på, hvordan den kommende titel vil se ud, udgav udviklerne en gameplay-video, så du kan se, hvad de pitcherer.

Handlingen foregår i Arboreus-sumpen, hvor to spillere samarbejder om at jage nogle monstre. Vi ser nogle hytter over det grumsede vand samt krat af træer og buske, mens spillerne forsøger at navigere i det knap så imødekommende terræn.

Nogle peg-og-bevæg- og klik-for-bekæmpe-mekanikker er udstillet, men nærkampene er naturligvis meget mindre tempofyldte end den typiske Diablo fanfare, du måske er vant til. Der er nogle lette magiske angreb, der bruges til at bedøve fjender, og miljøet har det klassiske CRPG-design, der minder mig meget om det gamle Baldur's Gate spil. Jeg håber, at det lykkes dem at finde deres egen slags kunststil, der virkelig adskiller dem fra resten af ​​flokken, da spil som f.eks. Landflygtiges vej har også et lignende udseende, bare mørkere og mere grynet.

Detaljer om karaktertilpasningen og omfanget af kamp- og magisystemet blev ikke beskrevet, men det kommer snart sammen med Kickstarter-detaljerne.

Udviklerne har skitseret deres køreplan over på officiel hjemmeside, så hvis du vil have flere detaljer, er du velkommen til at tjekke det ud derovre.

Andre medier