Hvordan var artiklen?

1549700cookie-tjekPrut eller flugt? Pixel.lu vil have din september brugt på at gøre begge dele
Medier
2018/06

Prut eller flugt? Pixel.lu vil have din september brugt på at gøre begge dele

Jeg fandt, at pixel.lu lavede nogle ret mærkelige vittigheder på Facebook den anden dag, og jeg stiller virkelig ikke et øjeblik spørgsmålstegn ved, hvor Sigi får sit fra.

Jeg formoder, at du ikke ville forvente mindre af et spil, der lover et Prut for Melusina enten; for lige som Pokémon begyndte med, at mor tænkte, at det var bedst, at du forlod Pallet Town på jagt efter lommemonstre, Sigi's råd er, at han går ud på jagt efter en kone.

Minder ham også om hans kylling.

Hvad Sigi: En fart for Melusina ser ud til at være 8-bits af en god tid; med et slemt tilfælde af luft i maven tager ridderen ud på en søgen efter at redde en kærlighedsaffære på toppen af ​​Stinkup-bjerget. På vejen er der absurde fjender at få, tyvegods/breve, der skal fjernes fra hemmelige huler og platforme, der skal krydses på en meget klassisk måde.

Den gasfyldte prøvelse er beregnet til at vare 30 minutter for den gennemsnitlige speed-løber, eller mere for historien fokuseret. Det er heller ikke relativt nyt, efter at have udgivet engang i december sidste år til et par rimelige grin plus opdateringer/patches på Damp post en 7-måneders udviklingscyklus, og får allerede en efterfølger.

Sigi: Tabt i Lululand er stadig et stykke vej, ja, men som pr Prut for Melusina's nye udvidede trailer, sidstnævnte skal udgives til Xbox, PS4, PS Vita og Switch den 21. septemberst. Dette vil blive forudgået af Steam-udgivelsen af Plutonium Pirates, pixel.lu's næste, som heller ikke helt mangler på fjollet.

Actioneventyret udspiller sig midt i Den Demokratiske Republik Kollesteroll og dets voksende lager af plutonium, som du – en Dolph Lundgren-klingende soldat med en fejltændingshelikopter – bliver sendt for at lave rod med.

Det siges, at stealth er den bedste tilgang, men det virker åbenbart som en opgave. 16-bit, CRT-filtre, bonusspiltilstande og fuld understøttelse af controller/mus/tastatur kommer den 7. septemberth. Og bare hvis du undrede dig over, hvad pixel.lu ellers arbejder på i kaffepauserne...

https://www.facebook.com/sebastian.kostka.376/videos/307471996459113/

Andre medier