Hvordan var artiklen?

1548620cookie-tjekEscape From Monkey Island nu tilgængelig til download eksklusivt på GOG.com
Medier
2018/06

Escape From Monkey Island nu tilgængelig til download eksklusivt på GOG.com

Her er nogle store nyheder for peg-og-klik eventyr fans: LucasArts' 3D eventyr-komedie, Flugt fra ape øen, er i øjeblikket tilgængelig som en DRM-fri download på GOG.com for blot et par knytnævefulde dollars.

Du kan få fat i Flugt fra ape øen for kun $9.99, eller i en begrænset periode kan du spare 40% på det hele Monkey Island serie ved at hente et eksemplar til $22.01. Dette inkluderer fire spil i alt, startende med Curse of Monkey Island fra 1997, Flugt fra ape øen fra 2000, Secret of Monkey Island: Special Edition fra 2009, og endelig Monkey Island 2: Special Edition fra 2010.

Rabatten på pakkepakken vil kun være tilgængelig indtil slutningen af ​​juni... nærmere bestemt den 26. juni.

Det old-school, low-poly-look er åbenbart ikke ældet helt så godt som nogle andre ældre titler, specifikt de 2D-spil med pixelforstærket interpolation for det glatte look, der stryger jaggies ud.

Ikke desto mindre spiller du sandsynligvis ikke et godt peg-og-klik-eventyrspil fra næsten to årtier siden for grafikken. Det, du sandsynligvis er interesseret i, er historien og de sjove eventyr med Guybrush Threepwood, og alle de latterlige gåder, du skal løse, de vittigheder, du vil støde på, og det originale soundtrack, som forskellige fans forelskede sig i. dengang.

Du kan hente en digital kopi, der kun er på 1.1 GB, så du behøver ikke meget plads til at spille spillet, og GOG.com bemærker, at Flugt fra ape øen er kompatibel med Windows 7, Windows 8 og endda Windows 10. Så det burde have korrekt kompatibilitet med de fleste nyere systemer, uanset om du kører en bærbar computer til skole- og arbejdsformål, eller en stor 'ole mega rig til din high-end' spil behov.

Hvis du vil hente en kopi af spillet til dig selv, kan du gøre det lige nu ved at besøge GOG.com butiksside.

Andre medier