Hvordan var artiklen?

1577730cookie-tjekEmir Cerimovics Post-War Insanity is Almost Alive
Medier
2018/06

Emir Cerimovics Post-War Insanity is Almost Alive

Kunstner, filmskaber og nu spildesigner for sent, kender du sikkert til Emir Cerimovic for intet af det. I stedet husker du måske, at han sentimentaliserede sin prøvelse gennem Belejringen af ​​Sarajevo for Survivor speciel af Denne War of Mine, som han også havde bidraget til som kunstner/konsulent.

Hans fascination af krigens menneskelige tilstand er da ingen overraskelse, tilsyneladende fremtrædende i hans malerier af trækul, animationer, dokumentarfilm og i de sidste otte år i det mindste i hans vision om Næsten i live.

For så længe hævder han at have puslet – på egen hånd lært kode og animationer – for at sammensætte det post-apokalyptiske skydespils kernemekanik. Jeg er ikke fan af præsentationen, det må jeg indrømme, men både spillets Introduktion og Gameplay Demo trailere er meget sigende om dets taktiske kampsystem i realtid.

Massepropaganda blev angrebet af informationsteknologi, for at undertrykke hvilken en parasitisk stamme blev frigivet. Dette fungerede ikke så godt, et nuklear holocaust blev betragtet som det bedste middel og efterlod en rest af lejesoldater og mutanter.

cs19

Som sådan en soldat bliver du kaldt til kamp i 2.5D; Når du skifter mellem hurtig kamp og mere forsigtig dækningsbaseret tilgang, får du lov til at skabe din spillekarakter med over 100 færdigheder og egenskaber, der ligner opfattelse, visdom, dialog og endnu vigtigere, sindssyge.

Næsten i live Det psykologiske aspekt af krigsførelse spiller ind i din karakters sindssyge-metrik, med flere træk af vanvid, der påvirker/påvirkes af dens narrative progression. Disse kan resultere i det uforudsigelige - at skyde allierede, starte kampe, til endda at dræbe sig selv.

AA SS 00019

Med et lige så massivt antal af våben, rustninger, smidbare stoffer, stoffer og ødelæggelige miljøer, opmuntrer spillet en til at vælge deres spillestil - ved enten at manipulere, snige sig forbi, samtale, fange, røve, barrikadere eller simpelthen gamle skyde gennem sin befolkning – til fordel for meget genspilbarhed.

Dens status er tilsyneladende, hvad du ser i en af ​​trailerne, foruden tre fuldt udfyldte scriptmuligheder, mens kun bidragydere til Cerimovic's er Patreon givet adgang til bygninger og hele udviklingsprocessen.

AA CS

Forudsat at han skaber tilstrækkelig opmærksomhed, har han til hensigt at smide kvinder, mutanter, bosskampe, avanceret AI, Squad Commands, en Open World, filmsekvenser i tegneseriestil, kortbyggere, co-op/multiplayer-tilstande, et fuldt gennemarbejdet soundtrack og endda vehicular bekæmpe.

Han er trods alt en Jagged Alliance, Fallout og Mad Max fan. Find ham på AlmostAlive.com.

 

Andre medier