Hvordan var artiklen?

1547840cookie-tjekRedaktionelt: Doom Eternal Spekulationer og ting, du måske ikke ved
Medier
2018/06

Redaktionelt: Doom Eternal Spekulationer og ting, du måske ikke ved

Med meddelelsen om Doom: Evig på Bethesdas pressekonference har denne E3 igen vakt stor interesse for den langvarige serie. Hvis du tilfældigvis er ny og ønsker at spekulere i, hvad denne kommende iteration har i vente for helvedesgængere, er du måske kommet til det rigtige sted.

Til at begynde med vil dette stykke se over de to fremhævede dele i den følgende beskrivelse bethesda.net:

"Som DOOM Slayer vil du vende tilbage for at tage din hævn mod Helvedes styrker. Indstillet på et helt nyt pulserende soundtrack komponeret af Mick Gordon, vil du kæmpe på tværs størrelse som dig dræbe nye og klassiske dæmoner med kraftfulde nye våben og evner."

Når det er sagt, vil vi se på dimensioner, som Doom-kritikere (eller lorehistorikere?) diskuterer timingen af. Doom 1's episode 4 placering og det af Starport ind Doom 2 (trin 7). Og nye og tilbagevendende fjender.

Hvor vil Doom: Eternal finde sted?

Doom (2016 [og spoilere forude]) slutter med vores helt, Doomguy, suget tilbage til Mars fast foran Hayden. Med The Crucible insisterer han på, at forskningen på trods af alt skal fortsætte. Da Hayden ikke kan dræbe Doomguy, men er bekymret for, at han kvæler planen, får han ham transporteret til et ukendt sted og siger, at de vil mødes igen.

Det sande spørgsmål er, hvor er Doomguy teleporteret? Med omtalen af ​​"du vil kæmpe på tværs af dimensioner" kan det betyde, at vi vil se en Doom 1 afsnit 4 eller Doom 2 Rumhavnsbegivenheden udfolder sig.

Hvis du er ny og tænker, "men traileren viste Doomguy på jorden, så det er der, han skal teleporteres." Interessant nok fandt en lignende samtale sted for fire år siden Doomworld.com, hvilken bruger LocoCaCo spurgte:

”Bør City-niveauerne ikke være først? I slutningen af ​​Doom 1 er Doomguy tydeligvis uden for en by. Logisk set giver dette mening. Hvorfor skulle Doomguy være i en Starport, når han ikke var langt fra byen?

 

Og der er mere ordensforvirring. Hvorfor adskiller byen Hellish Outpost og Hell niveauerne?

Men nok af min klynkeri, efter min mening burde kortrækkefølgen have været The City -> Starport -> Hellish Outpost -> Hell"

Dette affødte et svar fra brugeren Gez, som bemærkede:

Doom II-historien forklarer faktisk det. Det, der overlevede fra menneskeheden, er samlet i rumskibe for at flygte, men dæmonerne har en slags anordning, der på en eller anden måde forhindrer de overlevende i faktisk at forsvinde (måske et kraftfelt eller AA-kanoner eller hvad som helst). Doomguy har en mission: infiltrere starporten, lokaliser mekanismen, og sluk den.

 

“DU ER GÅET DYBT I DET angrebne
STARPORT. MEN NOGET ER GALT. DET
MONSTERNE HAR MEDFØRT DERES EGEN VIRKELIGHED
MED DEM OG STARPORTS TEKNOLOGI
ER BLEVET UNDERSØGT AF DERES TILSTEDEVÆR.

 

FORUD SER DU EN UDPOST AF HELVEDE, A
FÆRKET ZONE. HVIS DU KAN KOMME OVER DET,
DU KAN TRÆNGE IND I DET HØJTEDE HJERTE
AF STARBASE OG FIND DET STYRENDE
SWITCH SOM HOLDER JORDENS BEFOLKNING
GIDSEL."

 

Du fuldfører din mission i Circle of Death. Mission fuldført, spillet er slut. Men vent, der er mere! Du kan påtage dig en anden mission! Og da alternativet sidder der og venter på at dø, regner du med, at du også kan.

 

"DU HAR VUNDET! DIN SEJR HAR AKTIVERET
MENNESKET TIL AT EVAKUERE JORDEN OG UNDLEDE
MARERIDTET. NU ER DU DEN ENESTE
MENNESKELIGE VENSTRE PÅ PLANETENS ANSIGT.
KANNIBAL MUTATIONER, KØDÆVENDE UDVÆRDE,
OG ONDE ÅNDER ER DINE ENESTE NABOER.
DU LÆNDER DU TILBAGE OG VENTER PÅ DØDEN, INDHOLD
AT DU HAR GEMMT DINE ART.

 

MEN SÅ STRÅLER JORDKONTROLLEN NED A
BUDSKAB FRA RUMMET: SENSORER HAR PLACET
KILDEN TIL UDVÆNDINGINVASIONEN. HVIS DU
GÅ DER, DU KAN MÅSKE BLOKERE DERES
INDGANG. ALIENBASE ER I HJERTET AF
DIN EGEN HJEMBY, IKKE LANGT FRA DEN
STARPORT. LANGSOMT OG SMERTEDE FÅR DU
OP OG TILBAGE TIL FRAYET."

 

Så her har du forklaringen på, hvorfor du går til starporten først (for at hjælpe mennesker) og til byen dernæst (for at hindre dæmoner). Intet siger heller ikke, at den by, du ser på E3 (og E4) slutskærmen, er byen i anden episode af Doom II.

 

"DU ER I BYENS KORRUPTEREDE HJERTE,
OMRINGET AF DINE FJENDERS LIG.
DU SER INGEN MÅDE TIL AT ØDELEGGE VÆSENENE
INDGANG PÅ DENNE SIDE, SÅ DU KNIPPER DIN
TÆNDER OG STYK GENNEMG.

 

DER SKAL VÆRE EN MÅDE AT LUKKE DET PÅ
ANDEN SIDE. HVAD ER DU GEDIG, HVIS DU HAR
SKAL GÅ GENNEM HELVEDE FOR AT KOMME TIL DET?”

 

"Hvordan ødelægger jeg et hul? Det ved jeg ikke. Lad os måske gå til den anden side.”

 

“DET STØRSTE DEN FORFÆRDELIGE VISAGE
DÆMON, DU NOGENSINDE HAR SETT SMULLER FØR
DIG, EFTER DU PUMPER DINE RAKETTER I
HANS UDSATTE HJERNE. MONSTERET MUSSER
OP OG DØR, DETS DRÆSKENDE LEMER
ØDELAGENDE UTTALTE MILES OF HELL'S
OVERFLADE.

 

DU HAR GJORT DET. INVASIONEN ER OVERBLIK.
JORDEN ER REDET. HELVEDE ER ET VRAG. DU
HUSK, HVOR DÅRLIGE FOLK GÅR, NÅR DE
DØ, NU. TØRK SVEDEN FRA DIN
PÅ PANNE BEGYNDER DU DEN LANGE TREK TILBAGE
HJEM. GENOPBYGNING AF JORDEN BØR VÆRE EN
MEGET SJOVERE END AT ØDELAGE DET VAR."

 

Jeg har ikke fundet ud af, hvordan man ødelægger hullet, men jeg har gjort det næstbedste og dræbt alle dæmonerne. Jeg kan vel lige så godt gå tilbage til hullet og gå tilbage til Jorden.

For at opsummere ovenstående, og det er mig, der spekulerer, kunne Doomguy blive teleporteret til en Starport eller til en udkantsdimensional del af Helvede som i den første Doom afsnit 4 og skal arbejde sig til byen som i Doom 2.

Dræb nye og klassiske dæmoner

Tak til den aktive bruger Man of Doom, vi lærer det Archviles, Arachnotronerog Smerte Elementaler, og muligvis unge Cyberdemons (eller Belthagaars) vil dukke op i denne Doom.

Yderligere kig på Doom Eternal Teaser

Noget der er værd at bemærke er det hele vejen igennem Doom: EvigI traileren ser vi disse store tentakelmonstre, der glider rundt på Jorden. Kunne de være en større version af det samme Parasitter der styrer Helvedes vagter i Doom (2016)?

En anden ting, der er værd at bemærke, da nye monstre kommer, vil vi se Doom 3's Wraith, Trite, Tick, Bruiser, Cherub og Maddiker? Vil vi også se dette ubrugte Doom 3-monster, der ikke har noget navn?

Doom Eternal spekulation 2

Ovenstående dæmon kan ses med andre brugte og ubrugte monstre ved at se denne video med tilladelse fra NORepU8TON.

Archvile eller Flame Boi vender tilbage

Hvis du læser videre til dette punkt, tak til dig. Dette er et trivialitetspunkt, hvis du tilfældigvis er ny. Vidste du, at Archviles døende lyd er en lille pige, der skriger "hvorfor?" Ifølge Robert Prince, en videospilskomponist og lyddesigner for id Software, optog han en ung pige og skiftede den ned og blandede den med andre lyde. Så næste gang du dræber en, ved du nu, hvad den egentlig siger. En video ligger nedenfor, så du kan høre prøven.

Doom: Evig gameplayet vil blive vist på QuakeCon fra den 10. august 2018. Så hvis du vil vide mere om det kommende spil, ved du, hvor du skal tune ind.

Andre medier