Hvordan var artiklen?

1547200cookie-tjekE3 2018: Ubisoft Conference Show And News
Events
2018/06

E3 2018: Ubisoft Conference Show And News

Har du brug for et sted at se alt, hvad Ubisoft denne E3 har? Pressekonferencen kan ses lige her gennem virksomhedens livestream-portal via YouTube, som byder på nye spil og andre annonceringer.

Forvent spiloptræden som f.eks Assassin's Creed Odyssey, Beyond Good and Evil 2, For Honor, Starlink: Battle for Atlas, The Division 2, og mere på denne E3-konference.

Virksomhedens E3 2018-præsentation starter fra den 11. juni og frem til den 14. juni. Derudover vil der blive lavet ting som nye afsløringer, praktiske demoer vil være til stede, og opdateringer om nogle af dets kommende spil vil blive annonceret.

Hvis alt ovenstående er fremmed for dig, besluttede Ubisoft at holde spillere opdateret ved at udgive et nyt stykke på news.ubisoft.com beskriver netop det.

Pre-Show

Inden konferencen eller præsentationen starter, kan du tune ind til et pre-show, der starter kl. 12:15 PT / 8:15 CET den 11. juni. Denne pre-show-begivenhed vil indeholde en live chat, være vært for fællesskabsindhold og vil tilbyde et kig bag kulisserne på Ubisofts hold rundt om i verden.

Juni 11th, 2018

Fra den 11. juni går Ubisofts E3-konference live kl. 1:00 PDT i Orpheum Theatre i Los Angeles. Ubisoft vil vise "nogle kæmpe afsløringer", herunder et kig på Tom Clancy's The Division 2, Beyond Good and Evil 2, Skull and Bones, Starlink: Battle for Atlas, Transference og noget indhold til For Honor.

Der vil være et post-show, som også vil indeholde et kig på et af de spil, der blev vist på konferencen.

12. juni – 14. juni 2018

Fra den 12. juni til den 14. juni vil Ubisoft-standen i Los Angeles Convention Center være fyldt med forskellige Ubisoft-udviklere, stationeret i South Hall ved stand #1623. Præmier, demoer og andre kampagner vil være tilgængelige på Ubisofts stand, som er yderligere uddybet kl. news.ubisoft.com.

Med alt det sagt, kan du tjekke Ubisofts E3 2018 lineup nedenfor:

Andre begivenheder