Hvordan var artiklen?

1548200cookie-tjekE3 2018: Strange Brigade Trailer dækker Co-op Puslespil, tredjemands udforskning
Medier
2018/06

E3 2018: Strange Brigade Trailer dækker Co-op Puslespil, tredjemands udforskning

oprør s Mærkelig brigade var til stede på E3 i år. Det har måske ikke taget nogen af ​​scenekonferencerne med storm, men det lykkedes at skabe sit eget hjørne af promovering under de travle show floor bedrifter. Den seneste trailer viser en af ​​de nye stadier til det kommende tredjepersonsskydespil, der viser mere af co-op-spillet i aktion.

Spillet blev oprindeligt annonceret sidste år under E3 2017, med en "mangfoldig" gruppe af spilbare karakterer, der blev spillet under Verdenskrigen. Det meddelte de tidligere på året Mærkelig brigade ville blive lanceret senere på sommeren August 28th, 2018 til Xbox One, PS4 og PC.

Under E3 udgav Rebellion en ny trailer, der beskriver en af ​​de andre stadier, som spillerne vil kæmpe sig igennem, som du kan tjekke ud nedenfor.

Den ledende spildesigner Steve Bristow leder gamere gennem det nyeste niveau. Ben Fisher, studiedesigneren, slutter sig til Steve om kommentarer. De forklarer, at du i løbet af niveauet bliver nødt til at erhverve skatte, som du kan bruge til at opgradere og låse op for nyt gear til dine karakterer.

Efterhånden som de udvikler sig gennem niveauet, bruger de et tårn i Tesla-stil til at fjerne nogle af zombier. Det er også muligt at opdele i grupper for at udforske huler eller finde hemmeligheder inden for niveauet.

De forklarer, at spillet ikke forsøger at være historisk nøjagtigt eller historisk fordybende, modsat Slagmarken v. Udviklerne gør det kendt, at spillet er baseret på de serielle tegneserier fra gamle dage. Det er designet til at være nøgternt med masser af puslespil og eventyrelementer baseret på Indiana Jones.

For at få pointen med, at spillet er temmelig fjollet og ikke tager sig selv for seriøst, er der en fortæller, der kommer med kommentarer gennem hele niveauet for at give dig hints om, hvor du skal hen, eller de fremskridt, du gør gennem spillet.

Derudover er der co-op-puslespil i spillet, hvor flere spillere skal arbejde sammen for at overvinde fælderne.

Spillet udkommer den 28. august 2018 på pc, PS4 og Xbox One.

Andre medier