Hvordan var artiklen?

1547160cookie-tjekE3 2018: Square Enix And Platinum Games afslører Babylons fald
Events
2018/06

E3 2018: Square Enix And Platinum Games afslører Babylons fald

Det ser ud til, at en ny IP vil pryde spilmarkedet i 2019. Det nye spil kommer fra Square Enix og Platinum Games og går under navnet Babylons fald. Ikke meget vides i øjeblikket om det mystiske spil, der blev vist på Squares E3-pressekonference, men det har en ny teaser-trailer ude.

Den gode nyhed om Babylon's Fall er, at vi har et udgivelsesvindue til det, som er sat til 2019. Selvom udgivelsesdatoen kan ændre sig senere hen, har vi også en platformudgivelse.

Ud over ovenstående vil det mystiske spil få sin debut på PS4 og PC, hvilket den nye teaser-trailer afslører, at en Steam-version vil blive gjort tilgængelig til sidstnævnte platform.

Uden at spilde nogen tid, kan du dog læse videre Babylon's Fall officiel beskrivelse lige her:

“BABYLON'S FALL – et helt nyt projekt af Square Enix og Platinum Games – kommer til PlayStation® 4 og Steam. Dette er en teaser-trailer for den nye titel "Babylon's Fall" til PlayStation® 4 / Steam af Square Enix og Platinum Games."

Brug for mere? Babylon's Fall teaser trailer giver lidt mere indsigt i, hvad du kan forvente herfra via korte beskrivelser, der passerer ved at forklare opbygningen til det alternative år (i fortiden selvfølgelig) 5470.

https://youtu.be/Ao2YYpYQeyo

Hvis du ikke ved det, afslører traileren også, at efter den givne dato sker der noget, og at noget er "Awakening". Det er uklart, hvad "Awakening" er i sin helhed, men noterne med hensyn til år 5470 lyder, at dybt inde i sjælenes helligdom bliver "Nomaderne" født.

Square Enix og Platinum Games annonceret Babylon's Fall til PS4 og pc under Square Enix's E3 2018 pressekonference. Du kan lære mere om dette spil ved at trykke op babylonsfall.com.

Med alt det sagt, hvad synes du om Babylon's Fall?

Andre begivenheder