Hvordan var artiklen?

1547800cookie-tjekE3 2018: Spyro Reignited Trilogy Gameplay-videoer afslører velkendte niveauer
Medier
2018/06

E3 2018: Spyro Reignited Trilogy Gameplay-videoer afslører velkendte niveauer

E3 2018 nærmer sig sin afslutning, men det betyder ikke, at gameplay-videoer er ved at falde. Et af de mange spil, der blev vist frem på dette års udstilling, er Activision og Toys For Bob's Spyro Reignited Trilogy. Flere videoer, der viser velkendte stadier, er dukket op, der viser de ikoniske lilla drage-ristning endnu en gang. Spyro Reignited Trilogy er indstillet til at udgive på PS4 og Xbox One den 21. september 2018.

Hvis du ikke ved det, planlægger udgiveren og udvikleren at sende tre genskabte spil gennem denne trilogisamling i Spyro-serien af ​​spil i HD, som tilfældigvis er Spyro the Dragon, Spyro 2: Ripto's Rage!, og Spyro: Dragens år.

“Spyro er tilbage, og han er opskaleret! Gør dig klar til, at den originale stegemester vender tilbage med Reignited Trilogy den 21. september.

 

Samme syge forbrændinger, samme ulmende attitude, nu opskaleret i fantastisk HD. Spyro bringer varmen som aldrig før i Spyro Reignited Trilogy-spilsamlingen. Tænd ilden igen med de originale tre spil, Spyro the Dragon, Spyro 2: Ripto's Rage! og Spyro: Dragens år. Udforsk de vidtstrakte riger, genmøde de brændende personligheder og genoplev eventyret i fuldt genskabt herlighed."

De nyligt udsendte E3-optagelser kommer med høflighed af YouTuber Tealgamemaster, der deler gameplay af følgende stadier: Trætoppe, Toasty og Sunny Flight. Hver video varierer i længde med den første video på otte minutter, den anden på to minutter og den første på et minut:

https://youtu.be/0PuuU_7BfJ8

https://youtu.be/bA-zrktAxPA

https://youtu.be/LzG06uC3EQQ

Det er rigtigt, denne pakke lanceres i slutningen af ​​3. kvartal for $39.99. Desuden er der endnu ikke annonceret nogen pc-version, hvilket betyder, at folk, der foretrækker at spille på nævnte platform, sandsynligvis må vente. Oplysninger om denne version bør afspejles på spillets officielle webportal, når den annonceres.

Til sidst, hvis du vil lære mere om dette spil eller forudbestille det, kan du gå videre til spyrothedragon.com.

Andre medier