Hvordan var artiklen?

1547780cookie-tjekE3 2018: Sakuna Of Rice And Ruin går mod vest denne vinter
Medier
2018/06

E3 2018: Sakuna Of Rice And Ruin går mod vest denne vinter

Edelweiss' landbrug, platformspil, 3D RPG, Sakuna: Af Ris og Ruin, formåede at få fat i et lille udsnit af E3-hjørnet, og vi var i stand til at se mere om gameplayet og historien for det kommende spil, der kommer til PC og PS4.

Tysk side JP spil udgav en artikel, der dækkede spillets seneste trailer, som beskriver, hvordan Sakuna faktisk er en gudinde fra et smukt land, men hun blev forvist til Hinoe Island, som er blevet overrendt af dæmoner.

Vi ser spillets platformsmekanik i spil sammen med sidescrollende hack-and-slash-kamp. Spillere vil blande sig mellem at udforske spillets ø og kæmpe mod monstre for at samle forsyninger, ingredienser og genstande til at bygge din farm op, samt rydde ud af dæmonerne, der invaderer landet.

Du kan tjekke traileren nedenfor.

Den næsten tre minutter lange trailer starter med historieaspekterne, platformspil og kamp, ​​men anden halvdel af traileren fokuserer på landbrugsaspekterne.

Vi ser, at spillerne først skal dyrke jorden for at gøre den klar, og derefter erhverve og plante frø i jorden. Når høsten er sået og vokser efter din smag, kan du så høste den. De viser også polering af det hvide, samt overvåger kvaliteten af ​​afgrøder og ris.

Der er en interessant mekaniker, hvor du manuelt kan kontrollere kvaliteten af ​​hver afgrøde. Jeg er ikke sikker på, hvad du vil gøre, hvis afgrøderne ikke er helt på niveau, men du kan helt sikkert tjekke.

Resten af ​​traileren viser nogle af bosskampene samt muligheden for at låse op for nye beklædningsgenstande til tilpasningsformål, og et par af de steder, du kan besøge på verdenskortet.

XSeed Games vil håndtere den vestlige udgivelse af spillet, mens Marvelous vil udgive det andetsteds. Du kan forvente at se Sakuna af ris og ruin lanceres på PS4 og pc til vinter.

(Tak for nyhedstip Stealthmasta)

Andre medier