Hvordan var artiklen?

1548050cookie-tjekE3 2018: Sable, fransk kunstpåvirket Sci-Fi-eventyr kommer til Xbox One, pc i 2019
Medier
2018/06

E3 2018: Sable, fransk kunstpåvirket Sci-Fi-eventyr kommer til Xbox One, pc i 2019

Et af de spil, der fik et kort søgelys under Microsofts ID@Xbox-showcase under E3-pressekonferencen det sidste år, var Shedworks' Sable, ikke at forveksle med den liderligt mystiske Shadworks. Spillet er en voksende fortælling, der foregår på en fremmed planet, der vandrer hen over en stor ørkenvidde.

Debuttraileren indeholdt musik fra Michelle Zauner fra Japanese Breakfast, mens lyddesignet arbejdes på af Martin Kvale, og animationen er konstrueret af Micah Holland, mens Gregorios Kythreotis og Daniel Fineberg står i spidsen for hovedudviklingen af ​​spillet.

Den halvandet minuts trailer giver dig et kig på det visuelt slående spil, som kombinerer cel-shading i tegneseriestil med fuldt realiserede 3D-miljøer. Du kan tjekke det ud nedenfor.

Den sværtede kontur og manglen på gradientfarveskygger giver sit eget unikke look. Det bedste ved det er, at det ikke bruger en masse filler frames mellem nøgleframe-animationerne. Så vi får et lidt mere håndanimeret look, efterhånden som figurerne og objekterne bevæger sig. Det ligner meget mere en traditionel tegneserie, når karaktererne bevæger sig rundt. Ifølge udviklerne blev selve animationen spejlet efter Studio Ghibli og andre japanske animer.

Sobel - Bål

Shader-lite-kunststilen egner sig tættere på old-school CAD-gengivelser, hvor du ville få de polygonale gengivelser med de flade farveoverflader. Ifølge udviklerne var dette bevidst, som Sand er designet til at efterligne kunststilene i klassiske belgiske og franske tegneserier fra gamle dage, såsom Pierre Christins science fiction-billeder, eller Jean Girauds besynderlige fremmede verdener, eller den rigt udvaskede palet, der blev brugt i kunst fra dem som Francois Schuiten.

j9s7zlb

Der er nogle scener, hvor du får indtryk af lysafstand og skyggedybde takket være noget skyggekortlægning, der opstår senere i traileren. Vi ser også, at spillet faktisk bruger fysisk baseret gengivelse, da en kugle falder ned og kaster en varm pink-fuscia-glød på det nærliggende miljø og hovedpersonen.

Sobel - Let afstand

Hvad angår selve spillet, så handler det om at rejse.

Du vil bevæge dig hen over store landskaber til fods, glide ned af bjerge, samt erhverve dig Star wars-håndværk, når du begiver dig gennem gamle, glemte dale og horisontblokerende høje.

Til din rådighed vil være en luftpudefartøj, som vil være en af ​​de vigtigste transportformer. De afslører ikke rigtig, hvad hovedmålet er, men det er temaet omkring opdagelse og at finde ud af mere om de gamle teknologier og forladte artefakter på den fremmede planet.

Desværre er der ingen kamp i spillet, så det er meget tættere på zen-eventyr, der ligner det spilfirmas Journey eller en kampfri version af The Legend of Zelda. Så det er åbenbart ikke for alle.

Sand udkommer i 2019 til pc og Xbox One. For mere information kan du besøge den officielle SableGame.com hjemmeside.

Andre medier