Hvordan var artiklen?

1548160cookie-tjekE3 2018: Pladyius Trailer forpremierer Edge Of Eternity, Lost In Harmony, Old School Musical
Medier
2018/06

E3 2018: Pladyius Trailer forpremierer Edge Of Eternity, Lost In Harmony, Old School Musical

Playdius Games lancerede deres E3-indhold i den forløbne uge, og selvom de ikke fik del i det store søgelys på Sonys eller Microsofts pressekonferencefaser eller modtog nogen form for funktion i Nintendo E3 Direct, satte de sammen en collage af spil, de havde udstillet på stævnets udstillingsgulv.

Traileren centrerer sig om fire kommende spil fra Playdius-udgivelseslinjen, inklusive den JRPG-inspirerede crowdfundede titel Edge of Eternity, musik-rytme-spillet Lost in Harmony, det ondskabsfulde hurtige 3D-platformsspil bæring, og det skæve spil Old School Musical. Du kan se alle fire spil nedenfor i E3-traileren.

Traileren starter med bæring fra Driving Force Games, som er en kommende titel til PC. Det er en blanding af parkour-platforming og 3D-løsning af rumpuslespil, næsten som at kombinere Spejlets kant med Portal... men hurtigere ... meget hurtigere!

Det kommende spil Old School Musical er en off-kilter slags titel, hvor du rejser gennem en række forskellige eventyrscenarier, lige fra rumkampe til middelalderlige fantasier, mens du forsøger at fuldføre musik-rytme-udfordringerne. Det er et helt unikt spil fra La Moutarde, og det er klar til at komme til PC og Nintendo Switch. Det er også første gang jeg hører om Old School Musical, så det er godt, at Playdius besluttede at deltage i E3, fordi det åbner op for nogle af deres mindre kendte spil for mere ekspansiv dækning fra små 'ole-sider som denne.

Næste på listen er Lost In Harmony fra Digixart, som byder på et eksklusivt nummer fra Wyclef Jean. Spillet er en blanding af endeløs løb og musikalsk fordybelse, hvor de forskellige soundtracks ændrer den slags udfordringer, du møder, mens du kører gennem en lang række forskellige steder. Lost In Harmony oprindeligt udkom for et stykke tid siden til mobile enheder, men Digixart blev derefter genudgivet på pc, og nu er den klar til at komme på Nintendo Switch.

Og så er der Edge of Eternity, som skal udkomme til Xbox One, PS4 og pc fra Midgar Studios. Det er et klassisk JRPG-spil, der ligner en mellemting Xenoblade Chronicles og Final Fantasy XV.

Den kamp i Edge of Eternity er stadig turbaseret, så hvis du ikke er til den slags ting, appellerer det måske ikke til dig, men hvis du har kløet efter noget, der hører tilbage til PSX- og PS2-æraen, vil du måske holde øje på det.

Andre medier