Hvordan var artiklen?

1546740cookie-tjekE3 2018: Phantom Doctrin Trailer ser spillere indtage Deep State
Medier
2018/06

E3 2018: Phantom Doctrin Trailer ser spillere indtage Deep State

Good Shepherd Entertainment og CreativeForge Games udgav E3-historietraileren til det kommende spil, Phantom Doctrine. Spillet er en interessant deep state spionage titel, hvor du arbejder som en hemmelig operatør, der driver et lille outfit, der er blevet fordrevet fra CIA.

Den narrative krog for spillet er, at deep state er på dig, og efter at have opdaget forskellige bånd til grupper af magtfulde mennesker, begynder de at jage dit hold og myrde din lille gruppe splinterceller.

Du bliver nødt til at bruge dybe dækningstaktikker, organisere missioner og forsøge at infiltrere og afsløre de skyggefulde kabaler, der trækker i trådene til forskellige verdenskatastrofer. Du kan se traileren nedenfor, som giver spillere nogle interessante muligheder at udforske i spionagehåndteringstitlen med Kold Krig-tema.

Spillet foregår i 1983, og du bliver nødt til at sende dine operatører på en række forskellige missioner, hvoraf nogle kan involvere at hente vigtige oplysninger, mens andre gange handler det om at få gidsler ud af en farlig situation, og i nogle tilfælde handler det om at eksekvere et specifikt mål.

Spillet har en unik, samtidig turbaseret systemopsætning, hvor spillere kan organisere og dirigere deres operatørs handlinger og derefter spille dem ud i realtid.

En smart feature er at se blandingen af ​​film med det faktiske gameplay, hvor indkaldelse af snigskyttesupport vil vise en kort sekvens af snigskytten, der skyder fra den anden side af taget for at ramme deres mål. Du kan se, hvordan noget af gameplayet er med videoen nedenfor fra Graczpospolita.

Den fulde version af spillet udkommer på pc, PS4 og Xbox One. Den vil indeholde en 40 timers singleplayer-kampagnetilstand sammen med evnen til forebyggende at få fordelen i kampen ved at erhverve og oprette aktiver rundt om i verden for at hjælpe med hjælp under kamp, ​​fra forstærkninger og luftstøtte, til hemmelige operatører og tunge våben .

Du vil også være i stand til at tilpasse hver af dine operatører, ikke ulig XCOM. Du kan udstyre dem med forklædninger og tøj, så de passer ind, og sende dem på infiltrations- og spejdermissioner for at gøre kampen nemmere.

Du kan læse mere om Phantom Doctrine ved at besøge officiel hjemmeside.

Andre medier