Hvordan var artiklen?

1547940cookie-tjekE3 2018: Min ven Pedro blev inspireret af Equilibrium og Max Payne
Events
2018/06

E3 2018: Min ven Pedro blev inspireret af Equilibrium og Max Payne

Kurt Wimmers 2002 sci-fi actionfilm, Equilibrium, og Remedy Entertainment's Max Payne, har været inspirationen til Hat Juggler's Min ven Pedro, som udgives af Devolver Digital.

Nyheden kom ud af en nylig IGN interview, som udvikler Victor Agren havde under dette års E3, mens han promoverede spillet Min ven Pedro.

Vi lærte en hel del om selve gameplayet, og du kan helt sikkert se nogle af påvirkningerne fra de ovennævnte egenskaber alene i E3-traileren, som du kan se nedenfor.

Spillet er et 2.5D, sidescrollende platformspil med slowmotion pistol-ballet hvilende i hjertet. Vi har holdt styr på Min ven Pedro gennem hele udviklingen, og det er fantastisk at se, at det endelig er ved at blive realiseret på en ret betydelig måde.

Spillet giver dig mulighed for at dobbeltsvinge pistoler og maskinpistoler, samt erhverve tunge våben, inklusive haglgeværer. Der vil være syv våben i alt, men kun håndvåben kan dual-svinges til dual-aim-funktionen.

Som afbildet i traileren kan du hoppe af vægge, glide ned af skinner og endda køre på skateboard. Ja, kør på skateboard. Der er også en specialscene designet, hvor du kan køre en motorcykel gennem gaden, udføre stunts, skyde andre motorcyklister og sprænge biler i luften i en episk jagtscene. Du kan tjekke gameplay-demonstrationen nedenfor for at se flere af disse funktioner i aktion.

Spillet starter med, at den magiske banan bliver ven med revolvermanden, Pedro. Bananen og Pedro tager på et vildt eventyr af kugler og blod, hvor de tager kriminelle ud med ekstreme fordomme... og finesse.

Du bliver nødt til at bruge dual-sighting-færdighederne gennem 40 forskellige niveauer, med en gameplay-længde på i alt omkring fem timer.

Ifølge Agren er den designet til at kunne afspilles, ligesom den første Max Payne, hvor du eksperimenterer med forskellige våben og spillestile, mens du forsøger at komme hurtigere gennem niveauerne eller ved at bruge forskellige færdighedssæt.

Spillet er planlagt til at udgive næste år i 2019 til Nintendo Switch og PlayStation 4. Det har let været et af mine mest ventede spil, fordi det er en af ​​de få titler derude, der bringer den slags pistolspil, der var til stede i Max Payne 2 mod "Hall of Mirrors" til live i en 2.5D-gameplayoplevelse.

Forvent mere information fra Devolver Digital, når spillet nærmer sig frigivelse.

Andre begivenheder