Hvordan var artiklen?

1547370cookie-tjekE3 2018: Koei Tecmo And Team Ninja Reveal Nioh 2
Medier
2018/06

E3 2018: Koei Tecmo And Team Ninja Reveal Nioh 2

Det er ingen hemmelighed længere, Koei Tecmo og Team Ninja vil lave endnu en efterfølger til 2017 Nioh frigive, og det er Nioh 2. Udviklerne har endnu ikke annonceret en lanceringsdato, men den vil frigives til PS4.

Tilbage i slutningen af ​​2017 var det uklart, om Koei Tecmo og Team Ninja ville følge op på 2017-spillet ved at lave en efterfølger, prequel eller spin-off senere hen ad linjen, men vi ved nu, at "action-rollespil" ” vil udvide sig.

Ud over ovenstående lærte vi også tilbage i slutningen af ​​2017, at Koei Tecmo Games' Yosuke Hayashi - som deltog i skaberens interviews - at både spillere og fans burde "holde øje i fremtiden" efter noget særligt. Her er, hvad Hayashi havde at sige under snakken med Dengeki PlayStation via ryokutya2089.com:

”Jeg vil gerne have, at Nioh bliver endnu større. Hold venligst øje i fremtiden."

Den nye videotrailer, der falder sammen med Nioh at blive "større" bebuder tilstedeværelsen af Nioh 2 og viser en kriger, der kæmper mod flere dæmoner ude i et mørkt felt. Du kan tjekke ud ny video nedenfor.

Desuden er det uklart hvad Nioh 2 har at tilbyde spillere, da der blev givet meget lidt information under traileren, men vi ved, at en efterfølger af en eller anden slags er på vej.

Vi ved også, at en dæmonlignende tilstand vil være til stede? Jeg er ikke sikker på, om du kan bygge en meter op for at slippe udyret løs for at trodse døden, men i så fald bliver det interessant at se.

Endelig ved vi det Nioh 2 vil være på vej til PS4, men vil den anden iteration komme til andre platforme som pc og Xbox-familien af ​​konsoller senere hen? Jeg siger dette, fordi 2017-udgaven senere blev udgivet på pc via Steam for spillere at prøve, så det bliver mere end interessant at se, hvad Koei Tecmo og Team Ninja har i vente for spillere.

Andre medier