Hvordan var artiklen?

1548070cookie-tjekE3 2018: GTFO vil ikke have mikrotransaktioner, har 4-spiller action-horror gameplay
Medier
2018/06

E3 2018: GTFO vil ikke have mikrotransaktioner, har 4-spiller action-horror gameplay

Ulf Andersson, den kreative direktør hos 10 Chambers Collective, gik rundt under dette års E3 for at promovere spillet GTFO. Under et interview med IGN, lærte vi mere om gameplayet, mekanikken og hvad vi kan forvente af overlevelsesskydespillet. Helt foran Ulf Andersson ville have, at alle skulle vide, at der ikke vil være nogen mikrotransaktioner og ingen live-tjenester til GTFO, fordi de gerne vil undgå den slags ting.

Det kooperative skydespil med fire spillere er en action-gyseroplevelse, der udvikles af ni fyre i et lille studie. I GTFO Ulf Andersson og resten af ​​besætningen tager meget erfaring fra Payday 2 i forhold til at have valgfri spillemekanik, hvor du enten kan gå gennem kortene ved hjælp af stealth eller gå i guns-a-blazin'.

Andersson forklarer, at ressourcerne er knappe, hvilket skaber et overlevelses-gyserelement, hvor du skal rydde efter ammunition og udstyr. Hvis du forsøger at undgå stealth og gå Rambo på de onde, kan du gøre det, men på grund af den begrænsede mængde ammunition til rådighed, kan det være klogt at gå stealth. Du kan erhverve dig nye våben og plyndre efter at have gennemført missioner.

Der vil være en bred vifte af våben til din rådighed, inklusive pistoler, revolvere, maskinpistoler, automatgeværer, snigskytterifler, haglgeværer, gauss-rifler og endda limpistoler.

Spillere vil have et hovedvåben ved hånden, et sekundært våben, et værktøj og et nærkampsvåben. Værktøjerne bruges til at opsætte fælder eller skabe defensive omkredse, som du kan bruge på hele kortene, såsom laser tripwires og stationære tårne.

Du vil være i stand til fuldt ud at tilpasse din karakters loadout, så du ikke bliver begrænset eller tvunget til en bestemt rolle som i nogle spil. Du kan have en flok tårnkanoner eller en flok tripwires, hvis du vil.

Selve gameplayet er centreret omkring samarbejdsmissioner for fire spillere, der foregår i underjordiske miljøer. Spillere påtager sig rollen som fængselsfanger, der bliver brugt som specielle agenter til at udføre opgaver for en lyssky virksomhed. De fleste af disse opgaver involverer datahentning inden for de underjordiske faciliteter, der er blevet overrendt med monstre.

v

Der er en række forskellige kort, som Ulf beskrev som værende "stramt kurateret" af holdet. Kortene er en blanding af håndlavet og proceduremæssig generering – det er mere sådan, at teamet bruger proceduregenereringsværktøjer, men finjusterer og finarbejder kortets elementer, så de føles autentiske, originale og intense. Du kan bruge miljøet til din fordel, såsom at lukke rum af eller sænke døre for at forhindre monstrene i at komme efter dig, men de kan stadig til sidst gå gennem vægge, døråbninger og strukturer.

Du bliver nødt til at rejse gennem stederne, fuldføre målene og forsøge at flygte i ét stykke. Kortlængden kan variere mellem minutter til timer, afhængigt af sværhedsgraden. En smart ting, som de har gjort specifikt til pc-versionen, er, at når du interagerer med computerkonsoller i spillet, bliver du faktisk nødt til at bruge dit tastatur til at indtaste kommandoer ved kommandoprompten, hvilket er ret pænt.

Der er også en række forskellige fjender, som vist i videoen ovenfor, hvoraf nogle er langsommelige, hvoraf nogle er hurtige og smidige, og andre vil være i stand til at gribe dig og trække dig af sted eller skyde projektiler mod dig.

Det lyder som om, at der er en god blanding af forskellige fjendetyper til at holde dig på tæerne, mens du forsøger at navigere gennem de underjordiske komplekser og fuldføre din mission.

Du kan forvente GTFO udgives på PS4, Xbox One og PC inden udgangen af ​​2018, forudsat at alt går som planlagt.

Andre medier