Hvordan var artiklen?

1548310cookie-tjekE3 2018: Dusk, retro-inspireret skydespil kommer til Nintendo Switch
Medier
2018/06

E3 2018: Dusk, retro-inspireret skydespil kommer til Nintendo Switch

Nye Blood Interactive's Dusk udgivet på pc for et stykke tid siden og lover hardcore, hurtige førstepersonsaction. Spillet byder på non-stop skydefryller og gys, som ikke er så ulig 3D-skydespil fra tilbage i 1990'erne som f.eks. Blood og Redneck Rampage. Det meddelte udviklerne for nylig Dusk kommer snart til Nintendo Switch.

Annonceringen blev drillet meget kort under dette års E3 2018-begivenhed, hvor en 22 sekunders trailer viser Nintendo Switch på et bord, og så får vi et kort kig på spillet i spillet, der viser, at hovedpersonen bliver grebet af fjender og så dør de, og så dukker titelskærmen op. Du kan tjekke det ud nedenfor i traileren med tilladelse til Dante Nintendo Switch World.

Det fortæller os desværre ikke, hvor godt spillet rent faktisk vil køre på Switch.

Spillet er i øjeblikket tilgængeligt på Steam for $20.00, og byder på to kampagner, en endeløs overlevelsestilstand og online PvP via DuskWorld Arena multiplayer-tilstand.

Den fulde version af Dusk vil indeholde tre hele kampagner sammen med yderligere Steam-præstationer, ranglister og samlekort.

Holdet har også planer om at frigive DAWN SDK, så moddere vil være i stand til at skabe deres eget indhold til Dusk, sammen med Steam Workshop-support og co-op-funktioner.

Der er ingen udgivelsesdato på, hvornår spillet kommer på Nintendo Switch, men selv når det gør det, vil det desværre være en dårlig efterligning af pc-versionen, da det ikke vil have mod-understøttelse eller mulighed for at gøre brug af Steam Værksted mods. Så igen, hvis nogle Nintendonitter tigger nok på foraerne, vil de måske være i stand til at inkludere en slags tilstand til at gøre let brug af mods? Selvom det er en Nintendo-konsol, har jeg en tendens til at tvivle på, at det vil blive til noget.

Du kan læse mere om Dusk ved at besøge spillets Steam butik side.

Andre medier