Hvordan var artiklen?

1547180cookie-tjekE3 2018: Devil May Cry 5 annonceret med Emo Nero og Power Metal Dante
Medier
2018/06

E3 2018: Devil May Cry 5 annonceret med Emo Nero og Power Metal Dante

Capcom bringer tilbage Devil May Cry med Devil May Cry 5. Spillet blev annonceret med en introduktion under Microsofts Xbox E3-pressekonference, og instruktør Hideaki Itsuno udbrød, at de bringer spillet tilbage for at imødekomme fansene. For ja, Capcom indså, at du ikke kan malke en franchise for hver kvadratcentimeter af dens værdi, hvis du ikke har fans at malke den med.

Spillet dropper den grimme, androgyne emo Dante, som Ninja Theory fandt på DmC: Devil May Cry, og fokuserer på dæmonjægeren Nero og hans trofaste, ophidsede sværd, den røde dronning. Nero mangler sin arm, som er blevet erstattet med en robotanordning, der kan forlænge, ​​elektrocutere og gribe fjender takket være hans sydlige belle-kammerat. Nero er ude efter hævn for den mystiske figur, der tog hans arm, og han bruger alt, hvad han har til rådighed for at få arbejdet gjort.

Vi ser meget af den klassiske tilbagevenden af ​​hack-and-slash-kampen og over-the-top-kombinationerne fra de gamle Devil May Cry spil.

Nyt i serien er Neros evne til at gribe fjender og smadre dem i jorden med et gribeangreb. Dette ser ud til at være en hurtig måde at forlænge combo-livet på eller slå en vogtende fjende ud af balance for at åbne dem for angreb.

Mens emo Nero ikke helt fik publikum hypet - især da han var en af ​​grundene til, at mange mennesker ikke kunne lide Devil May Cry 4 – udseendet af en power metal Dante i slutningen af ​​traileren fik helt sikkert et godt humør ud af fanboys.

Dante ligner en gammel vampyr, der aldrig holdt op med at lytte til Poison. Det er svært at sige lige nu, om han bliver en anden hovedperson i Devil May Cry 5 eller om han bare vil gæstestjerne nogle få steder i løbet af eventyret. Vi finder sandsynligvis ud af det senere, når der kommer mere information.

Du kan søge efter Devil May Cry 5 lanceres næste år i foråret 2019 til pc, PS4 og Xbox One.

Andre medier