Hvordan var artiklen?

1547290cookie-tjekE3 2018: Death Stranding Trailer afslører Third-Person Stealth-Horror Gameplay
Medier
2018/06

E3 2018: Death Stranding Trailer afslører Third-Person Stealth-Horror Gameplay

Vi ved endelig hvad Død stranding er som et egentligt spil. Gameplayet er centreret omkring en gruppe af transportører, der skal genoprette menneskeheden ved at levere ting til bestemte destinationer. Hvorfor? Vi ved det ikke. Hvad vi dog ved, er, at spillet er et åben-verden-udforskningseventyr af slagsen, og det er i tredjeperson, men det er også et stealth-horror-spil.

I singleplayer-mode vil du spille som Norman Reedus’ karakter, der skal krydse et ret stort landskab og levere forskellige genstande, erindringer og minder, men til hvilket formål? Vi ved det stadig ikke.

Undervejs er der dog tråde af mennesker fanget i dødens limbo. Du kan ikke se dem med dine naturlige øjne, men du kan fornemme dem. Der er også en lille baby i et rør, der kan opfange dem som en radar. Når babyen er knyttet til radarenheden, kan den bruge en foto-partikel optisk decrambler for at tillade Norman Reedus' karakter og spilleren at se de døde rebet langs den sorte sod.

Du kan se gameplay-traileren nedenfor.

Så aspekterne af Horizon: Nul Dawn er ret tydelige i Decima Engine. Den åbne verden miljøgengivelser og store dele af sletter, bakker og bjerge, der er åbne for gennemkøring, er bestemt en kendetegnende egenskab for motoren.

I et forsøg på at transportere genstande, kan vi se, at spillere bliver nødt til at gennemgå de strabadser, det er at skalere, nogle gange vanskeligt og ret barskt terræn.

De tilføjede rædselselementer ved at forsøge at undgå de døde mennesker tilføjer et interessant twist til gameplayet.

Faren ved fantomerne er, at de spoler tiden frem til, hvad end de rører ved. Det ser vi i segmentet, hvor det store, der stamper rundt, og planter vokser og dør, hvor end det træder.

Death Stranding - Rejser

Det hele er dog ikke gemmeleg. Ifølge Hideo Kojima vil du være i stand til at kæmpe tilbage. Spillet byder på traditionelt tredjepersons skud over skulderen. Vi får ikke at se, hvordan pistolerne virker, eller hvordan du vil være i stand til at dræbe dem i den sorte sod, men det er der.

Også gameplay-traileren introducerede yderligere to karakterer spillet af Léa Seydoux fra Blå er den varmeste farve, og Lindsay Wagner fra Bionic Woman.

Death Stranding - Lindsay Wagner

Jeg aner ikke, hvad der er galt med Seydouxs karakter, og jeg kan heller ikke tilbyde nogen hjælp til at forklare Lindsay Wagners karakter. Kojima var uvillig til at fortælle Geoff Keighley, hvad en af ​​deres roller er i spillet, så du bliver bare nødt til at holde øje med dig og vente på flere detaljer.

Der er heller ikke sat nogen udgivelsesdato. Så der skal ventes mere på den front.

Andre medier