Hvordan var artiklen?

1547310cookie-tjekE3 2018: Kontrol, tredjepersons paranormal skydespil annonceret til PS4
Medier
2018/06

E3 2018: Kontrol, tredjepersons paranormal skydespil annonceret til PS4

Remedy Entertainment og 505 Games annonceret kontrol under PlayStation E3-pressekonferencen. Spillet er et tredjepersons skydespil med en blanding af virkelighedsbøjningsevner, ikke helt ulig Quantum Break. Spillere kan dog bruge fysikbaserede kræfter til at manipulere tyngdekraften og miljøenheder for at hjælpe dem under kamp, ​​svarende til den gamle Jedi Knight spil eller Star Wars: The Force Unleashed.

kontrol er en ny IP med tema omkring en organisation kendt som Bureau of Control. Spillerne påtager sig rollen som Jesse Faden, en forstyrret person med en broget fortid, som ender med at blive direktør for bureauet. Faden har evnen til at manipulere rummet og bøje virkeligheden, hvilket er det, der gør det muligt for spillere at kæmpe tilbage mod en lige så dødbringende kraft kendt som Hiss.

Du kan se, hvordan Jesse og Hiss kæmper mod hinanden, fordrejer virkeligheden, ødelægger strukturen i vores kendte rumkontinuum og bruger højere kinetiske evner til at tage kampen til næste niveau.

Spillet minder mig meget om Scannere møder Men In Black møder The Adjustment Bureau, alt pakket ind i én.

Dette var sandsynligvis en af ​​de sjældne gange, hvor spillet spillede en kvindelig karakter, hvor det ikke var plastret over hele skærmen, hvilken stærk, selvstændig kvinde hun er, og hvordan har hun ikke brug for nogen mand. Chokeret, jeg siger dig... chokeret.

Det forringer stadig ikke det faktum, at det stadig er ret tydeligt, at AAA-industrien presser hårdt på for at slippe af med lige, hvide mænd ved hver tur som hovedpersonerne. Dette var sandsynligvis en af ​​de få gange, hvor de bare ikke var modbydelige over det, og i stedet besluttede at fokusere mere på spillets koncepter og verden frem for identitetspolitik.

Kontrol - Stasis Field

Nu er der nogle virkelig interessante ting til stede i traileren ... såsom morphing pistolen, rummet med stasis tyngdekraft, eller det faktum, at der ser ud til at være en geometrisk påvirkning, der finder sted, der gør værelserne og miljøerne til pulserende terninger. Det er nogle bizart fede ting.

Selve gameplayet ligner typisk tredjepersons shooter-fanfare, og meget af det ser ud til at være tilpasset fra Quantum Break men smeltet sammen med nogle Force-power-evner. For eksempel ser vi Jesse gribe og flytte enheder fra miljøet rundt for at bruge dem som et skjold. Det er også muligt at kaste objekter mod fjender med fysik-baseret hastighed.

Karakteren bliver slået meget rundt, og jeg håber virkelig, at det bliver i spillet. Når tingene buldrer mange gange, bliver spiller-karakterer ved med at løbe, som om deres fødder er låst fast på jorden med magneter.

Kontrol - Force Shield

Fordelen er, at alle optagelserne blev optaget fra et ægte runtime-miljø, der kører in-engine på pc.

Der er ikke fastsat en udgivelsesdato kontrol endnu, men den lanceres på et tidspunkt i 2019 til pc, PS4 og Xbox One.

Andre medier