Hvordan var artiklen?

1548220cookie-tjekE3 2018: Call Of Cthulhu byder på RPG-horror-mekanik, opgraderbare færdigheder
Medier
2018/06

E3 2018: Call Of Cthulhu byder på RPG-horror-mekanik, opgraderbare færdigheder

Focus Home Interactive og Cyanide Studios' Call of Cthulhu er klar til udgivelse senere i 2018 til Xbox One, PS4 og pc. Spillet er baseret på Chaosium's Call of Cthulhu pen og papir bordplade RPG. Det foregår i den samme verden og følger mange af de lore-specifikke fortællinger baseret på HP Lovecrafts ekstradimensionelle kosmiske rædsler.

Spillet foregår i 1924, og spillerne påtager sig rollen som den private efterforsker Edward Pierce, som undersøger Hawkins-familiens død på Darkwater Island, nær Boston, Massachusetts. Spillere bliver nødt til at tale med NPC'er, søge efter beviser, se over spor og forsøge at afsløre konspirationerne omkring sekter, der bor i området.

Under dette års E3 udrullede Focus Home Interactive en ny gameplay-trailer og en ny gameplay-demo for at diskutere nogle af funktionerne i det kommende mystery-horror-spil.

Traileren er en filmisk udstilling af spillet, men den viser senere noget af det faktiske spil i spillet.

Spillet ser faktisk meget bedre ud, end du måske havde forventet. Jeg formoder efter at have annonceret spillet tilbage i 2016 de har haft tid til at pudse det op. Call of Cthulhu havde en mindre fremvisning kl mindst års E3, men i år bragte Cyanid meget mere kød til middagsbordet med information.

Traileren giver sandsynligvis ikke ret meget mening, men gameplay-demoen på E3 byder faktisk på ægte spil i spillet.

Du kan tjekke den ni minutters demo ud med høflighed MKIceandFire.

En af de ting, de forklarer, er, at spillet handler om at få hovedpersonen til at gå amok. De nævner, at da spillet er baseret på Cthulu Mythos, som altid ser ud til at stole på, at hovedpersonen bliver gal, er det noget, der er uundgåeligt i Call of Cthulhu.

De forklarer også, at gameplayet ikke er som Focus Home Interactives andet Sherlock Holmes titler, hvor du bruger meget tid på at undersøge spor og samle genstande. Spillet starter med, at spillere dykker ned i mysterie-undersøgelseselementet, men senere bliver det mere til et rollespils-gyserspil.

Du vil være i stand til at opgradere færdigheder som okkultisme, efterforskning og psykologi, der kan hjælpe Edward med at afsløre mysterierne omkring familiens død.

Det er ikke helt klart, om slutningen vil ændre sig afhængigt af dine valg, men jeg tror, ​​vi må vente og se, hvornår Call of Cthulhu lanceres senere i år til Xbox One, PS4 og pc.

Andre medier