Hvordan var artiklen?

1547820cookie-tjekE3 2018: Ashen byder på problemfri Co-op, ingen sværd og karaktertilpasning
Medier
2018/06

E3 2018: Ashen byder på problemfri Co-op, ingen sværd og karaktertilpasning

Annapurna Interactive og Aurora44's askegrå har været et af de indie-spil, som vi ser, men ikke ved meget om. På dette års E3 afslørede udviklerne endelig flere detaljer om spillet og afslørede nogle af detaljerne om kampmekanikken, den sømløse co-op og karaktertilpasningen.

Under et interview med IGN på E3 på udstillingsgulvet talte den kreative direktør Derek Bradley om mange af funktionerne i det kommende tredje-person, hack-and-slash RPG, som udkommer i slutningen af ​​2018 til Xbox One, pc og som en dag- én udgivelse på Xbox Game Pass.

Den generelle kerne af spillet drejer sig om at genopbygge dit hjem i en verden af ​​ruin og fare. Du starter med at samle quests ved et helligdom fra et par NPC'er, og du bliver nødt til at fuldføre quests, øge din karakter i niveau, erhverve nye våben og bogstaveligt talt genopbygge byen ved at udvide den.

Du vil være i stand til at slå dig sammen med andre spillere på en problemfri online multiplayer-måde, der er identisk med det spilfirmas Journey.

Kun én anden person vil deltage i dit spil ad gangen, og det hele er PvE-action. Ingen PvP.

Andre spillere, der deltager i dit spil, vil være deres egen tilpassede karakter, og du vil være i stand til at kæmpe sammen med en anden spiller. Du kan slå dig sammen med bestemte venner eller spille med tilfældige mennesker.

På den positive side, i modsætning til mange andre spil derude, kan du faktisk også spille offline i singleplayer-tilstand. Så hvis du ikke vil lege med andre mennesker, og du ikke vil samarbejde med tilfældige fremmede, og du ikke vil se din vens ansigt på et tidspunkt, behøver du ikke at gøre det.

De dykkede ikke meget ned i karaktertilpasningen, men baseret på optagelserne ser det ikke ud til, at du vil støde på kloner alt for ofte. Du kan ændre hår, tøj, ansigtsformer og hudfarve, samt erhverve dig nye våben og udstyr for at hjælpe med at adskille dig fra alle andre.

En virkelig interessant ting ved spillet er, at det ikke har sværd.

Du har økser, køller, skjolde og spyd, men der er ingen sværd. Spyd kan også bruges som langtrækkende våben, hvor du kan kaste dem mod fjender for at gøre skade på afstand. Spyd er angiveligt placeret i munkenes døde kroppe, så du kan samle dem op fra de kroppe, der er spredt rundt i spillets verden.

Selve kampen spejles efter Mørke sjæle, afhængig af et sporingskameraperspektiv under kampe, der låser sig fast på fjender. Du vil have en udholdenhedsmåler, der tømmes, når du angriber og undviger, og du vil være i stand til at bruge køller og skjolde, økser og skjolde eller en blanding af andre nærkampsvåben. Kampe foregår også ret hurtigt, så fjender og spillere har ikke meget liv, og du skal taktisk vælge dine angreb klogt for at slå dine fjender ud hurtigt og undgå at blive dræbt i kamp.

Som nævnt, kan du kigge efter askegrå lanceres i slutningen af ​​2018 til pc og Xbox One, sammen med at være tilgængelig dag én på Xbox Game Pass.

Andre medier