Hvordan var artiklen?

1549750cookie-tjekDream Alone, tysk ekspressionistisk-inspireret 2D-platformslancering til Nintendo Switch, Steam
Medier
2018/06

Dream Alone, tysk ekspressionistisk-inspireret 2D-platformslancering til Nintendo Switch, Steam

Fat Dog Games og Warsaw Games annoncerede det Drøm alene er i øjeblikket tilgængelig til Nintendo Switch og på Steam til pc. Spillet kan købes fra Nintendo eShop for $9.99 sammen med at det kan købes i Steam-butikken.

Drøm alene beskrives som en makaber 2D puslespil platformer. Du vil forsøge at krydse din vej gennem 21 forskellige niveauer, løse gåder, løbe fælder og forsøge at overleve gennem grufulde indspil, der er sat til at dræbe dig næsten hver gang.

Der er en ret fed trailer sammensat, som du kan se nedenfor Drøm alene's platformssegmenter, puslespilsløsning og spillets skøre kunststil.

visuelt Drøm alene kunne bedst beskrives som en blanding mellem Klei Entertainments Ikke sulte og Playdead's Limbo.

Der er et mareridtsagtigt element i spillets visuelle stylinger, der hjælper med at give det det foruroligende look. Du vil have muligheden for at skifte mellem to alternative virkeligheder for at finde skjulte veje eller løse bestemte gåder, ikke ulig de alternative tidstilstande i Sonic CD eller den alternative virkelighedstilstand i Fox 'n Forests, eller dødsriget i The Legacy of Kain: Soul Reaver.

Darek Skrzypkowski, CEO, Fat Dog Games, forklarede inspirationen bag mekanikeren og sagde i pressemeddelelsen...

"Vi ønskede at fange atmosfæren af ​​klassisk gyser, og Fleczers musik transporterer øjeblikkeligt spillere ind i spillet," "Dream Alone er et eventyr for spillere at tage del i, med mysterier at afsløre i den store tradition for folklore."

Spillere bliver nødt til at påtage sig rollen som en lille dreng, hvis forældre bliver ofre for en dødelig sygdom. Han ender med at rejse ind i de mørke hviskende skove og videre for at finde en kur fra troldkvinnen kendt som Lady Death.

Spillet var inspireret af klassiske stumfilm, specifikt de sort-hvide tyske ekspressionistiske film fra tilbage i 1920'erne og 1930'erne.

Du kan hente en kopi af spillet lige nu til Nintendo Switch eller på Steam til pc. Xbox One- og PS4-versionerne af spillet skal udgives i løbet af fjerde kvartal af 2018.

Andre medier