Hvordan var artiklen?

1547100cookie-tjekVirker Decade Destroyer faktisk? Beta Test Super 80s World og find ud af det
Medier
2018/06

Virker Decade Destroyer faktisk? Beta Test Super 80s World og find ud af det

Chancerne er, at du stadig ser tilbage på 80'erne med et par nostalgi-mærkede briller, som Michael Cowden har været det i de sidste tre-ulige år eller deromkring, og er ikke så tilfreds med Dr. Noid Wormser.

Den 8-bit partikelfysikkyndige har tilsyneladende besluttet at bruge sit intellekt på et Decade Destroyer 2000, et videospil, der er i stand til at vride rum-tid-stoffer for at eliminere stort set enhver årrække fra popkulturens annaler.

Kom ind på Dan Camaro, en mand, der er så bekymret over sin multe, at han er villig til at gå tilbage i tiden og samle hver eneste unse af gamle, gamle memorabilia, der er nødvendige. Dette for at forpurre Wormers store plan selvfølgelig, fordi Super 80s verden logik.

Fra layoutet af dets 40 niveauer til de VHS-bånd/kassetter/kassetter, der skal indsamles, er Cowdens åbenlyse fascination af årtiet indlysende; spredt over fire verdener, der spænder over 1980 – 1984 og navngivet Wonder Years, Arcadia, Miami Nice, Street Beatz, vil den mobile platform blandt andet se Dan Camaro hoppe, glide, backflip, dykkebombe og teleportere.

Hans mål er at møde Dr. Wormser, og dit mål er at nyde en voksende båndsamling. Udover at ville humant kanalisere al Synthpop muligt, Cowden indrømmer af de udfordringer, man står over for, når man udvikler solo, som han har været.

add to your collection2 146e47ba031f1a8ab5ae35a2b67c136d808bdefae87c0fc9f0faa111ebefead4

Tingene blev bedre, da han udvekslede ideer med andre inden for sfæren, selv at få en designer til at kaste ham en Marshmallow Man chef, at han er siden stegt og endda fulgt op med Halloween-tema niveauer for Super 80s verden fra sidste år - Blood Sport, Ghoulies & Gremlins, den slags.

Feedback fra den virkelige verden er uvurderlig, udtalte han dengang, idet han passende sendte en opfordring til betatestere af en færdig opbygning af spillet denne weekend; alt du skal bruge er en iOS-enhed og dette Google-formular at deltage forud for udgivelsen til efteråret. Også den officielle internet side.

Andre medier