Hvordan var artiklen?

1549440cookie-tjekDlala Studios udvikler Battletoads 2019 og leder efter talent
Medier
2018/06

Dlala Studios udvikler Battletoads 2019 og leder efter talent

De tre dårlige antropomorfe tudser opkaldt efter hudsygdomme (udslæt, Zitz og bums), som tilfældigvis er de samme, der slog sig sammen med Dobbelt Dragons (Billy og Jimmy), og var Rares svar på Teenage Mutant Ninja Turtles, kommer en ny Battletoads spil sat til 2019. Lige nu arbejder Dlala Studios på Rare's berømte kamptudser, og de leder efter talent.

Selvom vi ikke har set nogen gameplay-optagelser af Battletoads 2019, og vi fik heller ikke at se noget af spillets film eller indhold i motoren, alt hvad vi fik at se tilbage under E3 2018 var et sprøjt, der annoncerede monikeren. Vi ved dog, at Dlala Studios er under udvikling Battletoads 2019.

Vi ved dette takket være Aj Grand-Scrutton, administrerende direktør for Dlala Studios, som tog til et blogindlæg på dlalastudios.com forklarer, at han og besætningen ikke kan vente med at vise spillerne "Zitz, Udslæt og Pimple i aktion."

Før holdet kan vise os 2019-udgaven af ​​de berømte tudser, har udviklerne brug for nogle folk og talent til at hjælpe.

Ovenstående link i tweetet leder nysgerrige mennesker til Dlala Studios' karriereside. På siden vises ledige stillinger for en spilproducent, to spilprogrammører og en spildesigner.

Apropos talent og næste års Battletoads, den administrerende direktør postede noget at holde fast i, og det er følgende information:

"Jeg lover hver og en af ​​jer, der læser, at vi vil give alt til dette projekt og gøre det til noget, vi alle kan være stolte af.

 

For de af jer, der er interesserede, har vi nogle ledige stillinger for at blive medlem af det eksisterende Battletoads-team HER".

Hvis du ikke stoler på Dlala Studios eller søger at vide mere om dem, står det lille hold tilfældigvis bag spil som Underkendt!, Janksy, og et spil i præproduktion Intet at være bange for. Du kan lære mere om disse spil ved at besøge dlalastudios.com.

Nu hvor du har en idé om, hvad Dlala Studios handler om, tror du Battletoads 2019 vil være et spil at huske eller ej? Mens du overvejer det spørgsmål, kan du se over E3 2018-annonceringstraileren lige her:

Andre medier