Hvordan var artiklen?

1549510cookie-tjekDevil May Cry 5 kan spilles på GamesCom 2018
Medier
2018/06

Devil May Cry 5 kan spilles på GamesCom 2018

Gamescom 2018 er stadig et stykke vej, men det tegner sig ganske pænt. Det ser også ud til, at du vil være i stand til at se en liste over spil, der sendes ved begivenheden via streamingtjenester og så videre, og hvis du deltager, vil du være i stand til at spille demoer af kommende titler på showgulvet. Et af disse spil er tilfældigvis Capcoms Devil May Cry 5.

Uanset om du er usikker på et spil eller ønsker at se mere af en titel fremvist på E3 2018, skal du vide, at den europæiske spilbegivenhed kendt som Gamescom, der starter i august, vil give dig selve muligheden for enten at se det udførligt eller gå hands-on.

Hvordan ved vi det DMC5 vil optræde på Gamescom 2018, som kommer direkte fra læberne på DMC5′s direktør, Hideaki Itsuno, under et interview, han havde med Inside Xbox.

To gange i løbet af Inde i Xbox-interview, Itsuno bringer det op Devil May Cry 5 vises på Gamescom og vil også kunne spilles. Jeg er ikke sikker på, hvad demoen vil byde på indholdsmæssigt, men hvis du vil have en idé eller læse dybere ind i Itsunos ord, er nedenstående video oplagt til din seerfornøjelse.

Ydermere ser Itsuno ud til at være sikker i arbejdet Devil May Cry 5 i, at han i dette interview, som bragt op på E3, bragte op, at han er sikker på, at spillet vil overgå vores forventninger. Jeg synes dog, at et spil i sig selv burde tale i den afdeling, efter at folk har prøvet det.

I hvert fald, hvad man ved lige nu er det Devil May Cry 5 er 75 procent færdig, og at Nero og Dante vil møde "deres stærkeste fjende til dato." Historien vil formentlig fokusere på noget "mystisk" vedrørende dæmonverdenen, hvor Nero tager afsted for at genvinde noget, han har mistet.

Med alt det sagt, kan du kigge efter Devil May Cry 5 at få sin debut næste år i foråret 2019 til pc, PS4 og Xbox One.

Andre medier