Hvordan var artiklen?

1549000cookie-tjekDøde celler indstillet til at få modunderstøttelse snart
Nyheder
2018/06

Døde celler indstillet til at få modunderstøttelse snart

Det ser ud til, at vi kan se en bred vifte af indhold på vej døde celler vej direkte fra fællesskabet snart, hvilket også kunne omfatte arbejde fra dig. Udgiver og udvikler Motion Twin planlægger i løbet af det hit 2D rogue-lignende spil at understøtte muligheden for mod engang i denne måned. Fra nu af, døde celler er tilgængelig på Nintendo Switch, PS4, Xbox One og pc via Steam og GOG.

Ifølge Motion Twin lavede udviklerne en meddelelse offentliggjort på spillets officielle Steam nyhedsfeed, og på indiedb.com der diskuterer, hvordan mod-support snart kunne komme:

"Endelig arbejder vi også på noget, som har været i vores sind i lang tid... Noget, der har været ret svært at gennemføre på grund af den måde, vi byggede spillet på siden begyndelsen: at lade fællesskabet modificere Dead Cells.

 

Internt har vi en begrænset, grundlæggende mod-support, der fungerer. Men i øjeblikket bryder selv meget små opdateringer kompatibiliteten øjeblikkeligt, hvilket er en slags deal breaker. Når vi har rettet det, vil vi frigive værktøjerne i naturen sammen med noget grundlæggende dokumentation. Forhåbentlig allerede i denne måned. Så hvis du er interesseret i at modificere Dead Cells, så bliv endelig ved, vi har brug for din feedback for at få dette rigtigt!"

Desuden er spillet, der har tilfældigt genererede niveauer, i øjeblikket i Early Access på Steam, men mens det er i denne fase, har udviklerne planer om at lancere det i august i år. Derudover håber teamet, at mod-værktøjer vil være ude inden august og muligvis før juni er slut.

Personligt synes jeg at inddrage samfundet på denne måde vedr døde celler vil ikke kun skabe en længere levetid, men vil også danne nye veje, som udviklerne kan lære af og implementere i fremtidige titler. Uanset hvad, hvis du vil lære mere om dette træk eller spil fra Motion Twin, kan du slå op dead-cells.com.

Hvis du kommer til at spille på pc, er den pågældende titel i øjeblikket tilgængelig via Early Access på Steam butik og over på GOG.com.

Andre nyheder