Hvordan var artiklen?

1546580cookie-tjekDC's Vertigo Line giver Zoe Quinn Publishing Deal for Goddess Mode
Underholdning
2018/06

DC's Vertigo Line giver Zoe Quinn Publishing Deal for Goddess Mode

Mens mange spillere har været glade for ikke længere at skulle diskutere ætsende navne i scenen, der har skabt masser af drama og strid, inklusive kulturkritikeren Anita Sarkeesian og indie-udvikleren Zoe Quinn, ser det ud til, at tegneseriefans nu bliver nødt til at håndtere Quinn. DC Comics' Vertigo-linje vil udgive en tegneserie skrevet af Quinn og med kunst leveret af Robbi Rodriguez fra Spider-Gwen berømmelse, kaldet Goddess Mode.

Meddelelsen kommer med høflighed af Vertigo Comics hjemmeside, hvor de udbrød, at Mark Doyle står i spidsen for DC Vertigo-linjen, som vil fokusere på "at skabe moderne, socialt relevante, opfindsomme historier med højt koncept".

Syv nye tegneserier er under udvikling, bl.a Goddess Mode, hvor beskrivelsen lyder...

"I en nær fremtid, hvor alle menneskehedens behov administreres af en gudelignende AI, er det en ung kvindes forfærdelige job at yde teknisk support på det. Men da Cassandra finder sig selv voldsomt trukket ind i en skjult og dødbringende digital verden under vores egen, opdager hun en gruppe superpowered kvinder og rædselsvækkende monstre, der er låst i en hemmelig krig for snydekoderne til virkeligheden."

Jeg forestiller mig på nogle måder, at spillere er glade for ikke længere at skulle beskæftige sig med det drama, der fulgte med Quinn og hendes fjols, herunder at bruge Crash Override Network for at chikanere og doxe mennesker som gruppen betegnede som fjender eller indrømmede saboterer Polaris Game Jam fordi hun kunne. Det er ikke at nævne alle de løgne medierne fortalte for at dække over de uoverensstemmelser, der er forbundet med nogle af de påstande, Quinn har fremsat gennem årene vedrørende #GamerGate.

Tegneseriefans er allerede væltende efter at skulle håndtere forskellige Marvel Comics-forfattere, der åbent og aktivt spyr gift og vitriol ud over deres fanbase på sociale medier. Man kan kun forestille sig, hvad der ville ske, hvis tegneseriefans ikke uden videre accepterer eller er positive over for Goddess Mode, den slags medietilbageslag, der vil blive rettet mod tegneseriefandom.

Vi så for nylig en forfatter arbejde på Star wars romaner angriber fans for ikke at støtte Solo: En Star Wars Story, kalder dem hvide supremacister.

Vi har også set en del tegneserieforfattere angriber lige, hvide mænd for ikke at købe tegneserier, der anses for "progressive".

En ting, der kan virke til fordel for tegneseriefans, er det DC Comics har en guide til regler for de sociale medier for at sikre, at deres ansatte ikke sprøjter ud af den slags kontroversielle klagepunkter på sociale medier, som Marvel-skribenter har været kendt for at anvende.

Anden underholdning