Hvordan var artiklen?

1546440cookie-tjekDays Gone til lancering til PS4 eksklusivt den 22. februar 2019
Medier
2018/06

Days Gone til lancering til PS4 eksklusivt den 22. februar 2019

Som forventet, Dage Gone så ud til, at den ikke var klar til en 2018-udgivelse, men i stedet så ud til at forme sig til en tidlig udgivelse i 2019 på grund af nogle af kommentarerne fra Bend Studio og jobannoncer, der dukkede op i slutningen af ​​2017. Med det sagt, overlevelsesactionspillet udkommer den 22. februar 2019 til PS4.

Følgende oplysninger, der afslører det Dage Gone lanceres i første kvartal af 2019 kommer fra et tweet, en ny videotrailer og et indlæg fra PlayStation.blog.

Starter med det nye tweet, det viser Deacon (hovedpersonen), der trækker en power-slide af i nærheden af ​​en eksploderende bil. Desuden beskriver tweetet også lanceringsdatoen og de to sidstnævnte punkter - den nye video og blogindlægget.

Ligesom Freakers bundet i verden af Dage Gone søger efter noget at forbruge, nævner videotraileren, at verden også kommer for dig. Med andre ord ny video trailer det pågældende spørgsmål forbereder dig bare på, at der kommer mere:

Med hensyn til den PlayStation.blog, lærer vi af Bend Studios kreative direktør, John Garvin, om Days Gone-verdenen, karakterer, forskellige fraktioner og mere.

Ifølge Garvin er der bjergløver og inficerede ravne kaldet Criers. En ny fjendtlig menneskefraktion slutter sig til markens voldsomme udyr: Rest In Peace (eller RIP). Den pågældende bande eller kult tilbeder Freakers og hader alt andet. Men kulten vil hellere dø for Freakers for at dræbe dem, så husk det.

Days Gone - Diakon

Hvad angår hjælpsomme mennesker, er William "Boozer" Gray et tidligere medlem af Mongrels MC - som Deacon tilfældigvis også er et tidligere medlem af - som det ses i den ældre trailer fra 2016. Vi lærer også, at Alkai Turner er våbenhandler i Hotsprings overlevende lejr, hvilket betyder, at Turner er fyren, der skal se til at blive låst og læsset. Til sidst er Ada Tucker en tidligere fængselsmatrone, som nu driver Hotsprings-lejren, som jeg er sikker på, hun vil have missioner, som du kan tage op.

Du kan enten læse hele indlægget på PlayStation.blog eller vent på Dage Gone lanceres eksklusivt til PS4 den 22. februar 2019.

Andre medier