Hvordan var artiklen?

1547480cookie-tjekDaemon X Machina, stiliseret mek-spil går til Nintendo Switch i 2019
Medier
2018/06

Daemon X Machina, stiliseret mek-spil går til Nintendo Switch i 2019

First Studios producer Kenichiro Tsukuda, som er berømt for sine Pansrede kerner spil, skal styre Daemon X Machina til Nintendo Switch. Marvelous Entertainments kommende eksklusive mech-action-spil har som tema at tilpasse din helt egen kampmekanisme og tage ud i verden for at fuldføre en række missioner for at redde verden.

Daemon X Machina er planlagt til at udgive i 2019 til Nintendo Switch, og en stiliseret trailer blev udgivet til tredjepersonsskydespillet, som byder på både langdistance-tredjepersonsskydning og nærkamp.

Hardcore metal-soundtracket og det lynhurtige gameplay fungerer godt sammen, da spillere vil hacke-og-skære sig vej gennem håndlangere, mens de bruger tung bevæbning til at blæse lortet ud af alt det andet, der kommer i vejen. Det er ligesom Pansrede kerner der blev hærget i en gyde af en anime spændt ud på fart.

Tjek det nedenfor.

Mens mange spil har problemer med at blive porteret til Nintendo Switch på grund af systemets hardwarebegrænsninger, når det kommer til at rumme switchens bærbare faktor, besluttede First Studio at omgå denne begrænsning ved at fokusere på Switchens unikke hardwareegenskaber, specifikt GPU shaders, der giver mulighed for udskudt gengivelse og unik farvemætning, så vi får et spil, der ser godt ud uden at være et ressourcesvin.

Den anime-inspirerede kunststil hjælper også meget, da den reducerer behovet for visse former for shaders og giver teamet mulighed for at lægge mere kræfter i kunstdesignet frem for den grafiske teknik.

Daemon X Machina - Mechs Fighting Bigger Mechs

Så vi ser ting som hårde skygger, men ikke bløde skygger, hvilket skaber slående kontraster på de aktive objekter på skærmen, samt undgåelse af fysisk baseret gengivelse for at rumme mere stiliseret belysning.

Gameplayet antyder muligheden for multiplayer, men inden traileren kommer ind i det, afbrydes det øjeblikkeligt. Så der er selvfølgelig meget mere at dele om denne udflugt i 2019, men vi bliver sandsynligvis nødt til at vente længere ind i E3 for detaljerne, ellers vil de sandsynligvis ankomme senere under Tokyo Game Show eller en separat Nintendo Direct helt.

Du kan søge efter Daemon X Machina lanceres på et tidspunkt i 2019 eksklusivt til Nintendo Switch.

Andre medier