Hvordan var artiklen?

1546520cookie-tjekCrackdown 3 forsinket fra slutningen af ​​2018 til Q1 2019
Medier
2018/06

Crackdown 3 forsinket fra slutningen af ​​2018 til Q1 2019

Crackdown 3 er i øjeblikket under udvikling og skulle udgives flere gange tidligere, men som tiden har vist, er ingen af ​​dens tidligere udgivelsesdatoer blevet til noget. Nå, den tidligere Q2/Q3 2018-debut er blevet skubbet tilbage igen, denne gang til Q1 2019.

Det ser ud til, at det "bombastiske" spil, som nogle kalder det, ikke vil udgives snart eller i år. Og som en præcisering er dette ikke et rygte eller en form for spekulation, men sandheden.

Ifølge publikationen websted windowscentral.com, har Microsoft givet teamet bag hjemmesiden en erklæring om Nedkæmpelse 3 flancerer et udgivelsesvindue målrettet februar 2019.

Desuden siges den nye lanceringsdato at hjælpe Microsoft og besætningen med at fokusere på at tilføje ekstra polering og funktioner for at skabe "det spil, fans har håbet på."

Du kan læse den nyligt udgivne erklæring med hensyn til det nu klargjorte Q1 2019-spil til pc (Windows 10) og Xbox-familien af ​​konsoller:

“Vores fans har reageret på“ Crackdown 3 ”'s signatur-narrestreger og eksplosive gameplay. For at sikre, at vi leverer den oplevelse, de fortjener, lanceres "Crackdown 3" i februar 2019. Vi ser frem til at dele mere om "Crackdown 3 ″ i søndags under Xbox E3 2018-briefing."

Den gode nyhed er, at Microsoft vil vise sig frem Crackdown 3 ved næste uges spilbegivenhed — bedre kendt som E3 2018. Som nævnt ovenfor i erklæringen vil en briefing søndag (10. juni) afsløre det seneste arbejde med nævnte titel, så vi behøver ikke at være nok med gamle optagelser for en gangs skyld .

Når vi taler om gamle optagelser, kan du se den år gamle E3 2017-video, der viser, hvad Crackdown 3 handler om, hvilken en af ​​de mange ting er ødelæggelse.

https://youtu.be/k_9fG8hPCi0

Gem enten datoen eller sæt kryds i din kalender for den 10. juni, hvis du vil se de seneste optagelser af Crackdown 3, fordi jeg er sikker på, at informationerne på showet bliver nødt til at holde os tilbage, indtil spillets salgsfremmende kampagne starter i slutningen af ​​2018 / begyndelsen af ​​2019.

Andre medier