Hvordan var artiklen?

1549790cookie-tjekKonkurrere, Kotakus E-Sports Division lukker ned i juli
Funktionalitet
2018/06

Konkurrere, Kotakus E-Sports Division lukker ned i juli

Mens mange af medierne har presset kraftigt på e-sport som den næste store ting (selvom det virkelig ikke er det), mente en masse hjemmesider, at de kunne tjene penge på det publikum, der streamer og ser e-sportskonkurrencer hele tiden . Kotaku og Deadspin besluttede at gå i gang med et joint venture og hoppe ind i kampen med Compete, en vertikal baseret på e-sportsnyheder og -redaktioner. Nå, efter et års drift, lukker Compete-mærket nu ned.

Gennem underdomænet Compete.Kotaku.com skrev Dennis Young en kort tekst om Juni 29th, 2018 om Competes kortvarige tid på markedet, hvor det blev lanceret i marts 2017, og nu er lukket ned i juli 2018.

Young skrev...

“Esports-dækning hos virksomheden vil leve videre hos Kotaku, men dette fælles projekt, som Deadspin og Kotaku startede i marts 2017 for at dække konkurrencedygtigt spil, er ved at afslutte.

 

"[...] Eric [Van Allen] og jeg accepterer buyouts og forlader virksomheden – ansæt os venligst – mens Maddy forbliver som redaktør hos Kotaku. Vi er stolte af det arbejde, vi gjorde, og mens denne del af det er slut, tror vi, at læserne vil have en chance for at se det fortsætte i denne virksomhed og andre steder."

Som bemærket af VP Esports, var Compete-mærket fyldt med kontroversielle hate-bait-emner. Dette inkluderede en funktion, der taler om hvor lugtende FGC-medlemmerne til Nintendos Super Smash Bros., var, samt ophidse kønsopdelinger inden for Overwatch League ved at klage over mangel på kvindelige konkurrenter, der er tilmeldt til at konkurrere i ligaen.

4z378oH

Det var alt sammen typisk Kotaku-fanfare, og ikke den slags ting, der lokkede i FGC, som Event Hubs eller Shoryuken gør, og bestemt ikke noget bemærkelsesværdigt nok til at fange den evigt flygtige interesse for spil, der udvises af Overwatch s afslappet publikum.

Den slags anti-gaming, politisk ladede smag, som store websteder er blevet kendt for, er blevet overført til Kotaku's Compete, hvilket betyder, at de fleste kernespillere sandsynligvis ikke tænker meget over dem.

Under alle omstændigheder vil det være interessant at se, hvordan forretningsobservatører tager nyhederne, da de nuværende bestræbelser på at bringe e-sport ind i den kollektive bevidsthed hos almindelige casual forbrugere er ikke gået så godt.

(Tak for nyhedstip Lyle)

Andre funktioner