Hvordan var artiklen?

1549850cookie-tjekCode Vein Video afslører fuld bøddel Gameplay Demo
Medier
2018/06

Code Vein Video afslører fuld bøddel Gameplay Demo

Tilbage den 20. juni delte Bandai Namco et lille udsnit af kode Vein gameplay-optagelser, der viser den invaderende bøddel i aktion. Denne gang var en bestemt YouTuber i stand til at fange tæt på 20 minutters gameplay-optagelser af den demo og har det til din seerfornøjelse.

Lige nu kan du holde øje med kode Vein til udgivelse i slutningen af ​​september, hvor spillet vil være tilgængeligt til afhentning på PC, PS4 og Xbox One.

Selvom spillet er tre måneder væk fra at ramme butikshylderne og den digitale scene, har vi endnu en gameplay-video at se over. Videoen er en udvidet version af demoen, der blev udgivet for en uge siden, og viser, hvad der fører op til Invading Executioner.

Videoen kommer med høflighed af YouTuber Shirrako, der formåede at fange 18 minutter af demoen på en PS4 Pro:

"Code Vein Gameplay Walkthrough PS4 pro Demo 1080p 60fps Nye våben, First Boss Fight, Mia co-op og mere!"

Som det ses ovenfor, ser vi en masse udstyr og evner, der skifter helt i begyndelsen af ​​videoen, hvilket går over i kamp, ​​udforskning og selvfølgelig kamp mod adskillige formidable modstandere - inklusive den invaderende bøddel.

Jeg går ud fra, at Shirrako blev tilbudt en demokode af kode Vein eller blev fløjet ud til et af Bandai Namcos kontorer for at teste spillet. Jeg siger dette, fordi YouTuber Oroboro for en måned siden blev fløjet ud til et kontor for at spille teste kode Vein. Og mens han var på virksomhedens kontor, lykkedes det ham at fange en stor del af gameplay-optagelser.

Vil Bandai Namco tilbyde en spilbar demo af kode Vein til offentligheden inden den 27. september? Nå, det er stadig et mysterium. I hvert fald kan du lære mere om dette spil ved at gå videre til code-vein.com or bandainamcoent.com.

Andre medier