Hvordan var artiklen?

1549160cookie-tjekCode Vein Ny videotrailer viser den dødbringende invaderende bøddel
Medier
2018/06

Code Vein Ny videotrailer viser den dødbringende invaderende bøddel

Bandai Namco har delt en ny video af deres kommende 27. september 2018, RPG, Code Vein, som er beregnet til at falde på pc, PS4 og Xbox One. I den nye video indeholder den den hurtige og dødbringende Invading Executioner, som bringer et par dødbringende træk til Code Veins mørke verden.

Som enhver typisk kode Vein video, ser vi spilleren dø igen. Bortset fra denne gang, sker døden for den invaderende bøddel. Selvfølgelig udfører spillerens partner en genoplivning for at holde kampen i gang, men chefen ser ud til, at hun kan tages ud hurtigt lige så hurtigt, som hun kan tage dig ud.

Ydermere har den invaderende bøddel en liste over træk, som hun kan piske ud på årvågne kæmpere, bestående af skråstreg, standardgynger og et hvirvelvindangreb, hvor hun bruger sit våben som en stang til at angribe dig.

Hun har sikkert flere bevægelser under bæltet, men indtil videre ved vi kun, at hun holder de følgende bevægelser for vovet. Hvis du vil tjekke ud, hvad den invaderende bøddel har til sin rådighed forud for Code Veins lancering, så har du nedenstående video at se over takket være Bandai Namco:

"Du bliver nødt til at planlægge dine angreb omhyggeligt, hvis du vil overleve en kamp mod den invaderende bøddel."

Hvis jeg skulle være ærlig her, jo mere ser jeg af Code Vein, jo mere virker spillet interessant for mig. Da Bandai Namco først annoncerede spillet, havde jeg svært ved at finde interesse for det, og det virker som om folk har det samme syn som jeg har på Code Vein givet kommentarerne til ovenstående video.

I hvert fald kan du holde øje med Code Vein's udgives i slutningen af ​​september, som selve spillet vil være tilgængeligt til at hente på PC, PS4 og Xbox One.

Andre medier